Zavřít reklamu

Pokud uživatel zapomene pravidelně kontrolovat svá upozornění, postupem času může být těmito upozorněními naprosto zaplaven. Ačkoliv se zdá být odsouvání těchto notifikací jako dobrý způsob, jak se jich zbavit, opak je pravdou. Při následném mazání aktivních upozornění se může stát, že si vymažete také důležitou zprávu, kterou kvůli tomu zmeškáte. Pokud je však zapnutá historie oznámení, je velmi snadné tyto zprávy obnovit.

Jak aktivovat a zkontrolovat historii oznámení v systému Android

Někteří z mobilních vývojářů v základu vypínají možnost historie oznámení, tato funkce však jde později zapnout ručně. Snadno se dají zapnout na téměř každém smartphonu s operačním systémem Android. Jak zapnout a kontrolovat svá oznámení se dozvíte v návodu níže.

  1. Přejeďte prstem nahoru z domovské obrazovky pro otevření nabídky aplikace
  2. Stiskněte ikonu ozubeného kola
  3. Stiskněte „Oznámení“
  4. Stiskněte „Historie upozornění“

V tomto nastavení si každý může zkontrolovat svá odmítnutá oznámení a zároveň lze zapnout přepínač k historii oznámení. V tuto chvíli se budou dát kontrolovat veškeré odmítnuté a odstraněné oznámení, které na vaše mobilní zařízení přistálo. Deaktivace této funkce probíhá ve stejném okně, jako jeho aktivace – po zapnutí se automaticky smažou všechny doposud uložené oznámení – po opětovném zapnutí už se tato stará oznámení neobjeví.

Témata: , ,

Dnes nejčtenější

.