Zavřít reklamu

Téměř všem technologickým nadšencům je v současné době jasné, že v říjnu představí společnost Google svoji tříčlennou řadu Pixelů 9, která bude obsahovat kompaktní dvoukamerový model Pixel 9, Pixel 9 Pro se třemi kamerami a všestranný model Pixel 9 Pro XL, který se odhalil teprve nedávno. Internetová komunita je z těchto modelů naprosto nadšená, přičemž pozitivní zpětná vazba lítá z každé strany ačkoliv modely ještě ani nebyly vypuštěné do prodeje.

Do nedávna nebyl název posledního ze tří modelů představen, jelikož byl ale (zřejmě omylem) uveden na portále Geekbench, dá se říct, že název Pixel 9 Pro XL bude mít i při oficiálním odhalení v říjnu. Z certifikace, kterou jsme mohli na GeekBenchi vidět se dalo vyčíst například to, že při spuštění poběží s operačním systémem Android 14 a základní deskou bude komodo.

Poháněn bude procesorem Tensor G4 s celkem jedním základním jádrem 3,10 GHz, třemi výkonnými jádry 2,6 GHz a čtyřmi jádry s účinností 1,95 GHz. Nejspíše bude dodáván také ve verzi 16GB RAM, což překvapilo velké množství nadšenců. Obsahovat bude Pixel 9 Pro XL také grafický procesor Mali G715. Základní Pixel 9 se dle Geekbenche odhaduje na maximální paměť 8GB, přičemž na výběr bude nejspíše i verze s menší pamětí.

Témata: , ,

Dnes nejčtenější

.