Zavřít reklamu

Nadcházející modely společnosti Motorola v modelové řade Moto Razr pro rok 2024 prozatím nebyly odhaleny. Společnost jejich odhalení posunula na 1. červenec roku 2024, přičemž oficiální celosvětová dostupnost bude až několik týdnů po odhalení. Posunutí tohoto odhalení vzniklo pravděpodobně kvůli vylepšení strategického umístění na trhu, protože oficiální odhalení nadcházejících modelů Samsung Galaxy Z se koná už 10. července.

Dle dostupných informací by se Motorola tímto krokem měla snažit o vylepšení své pozice na trhu především v rámci propagační akce a ceny. Specifikace těchto modelů a přesné datum uvedení na trh prozatím zůstává utajené, internetem však kolují úniky informací o tom, co bychom od modelů Moto Razr Plus 2024 a Moto Razr 50 Ultra mohli zhruba očekávat. Z počátku se můžeme těšit například na mírně vylepšenou 4palcovou krycí obrazovku.

Razr Plus 2024 bude poháněn čipovou sadou Qualcomm Snapdragon 8s třetí generace a co se týče kamerového systému, i zde si tento model oproti předchůdci přilepší. Začlenit by se měl do kamerového kolektivu také dvojnásobný teleobjektiv a obsahovat by měl také větší baterii a voděodolnost IPX8. Na druhou stranu cenově dostupnější model Razr 50 2024 bude poháněn čipovou sadou MediaTek Dimensity 7300X 5G, což je oproti předchozímu modelu výrazná změna. Cenovky těchto smartphonů by se měly pohybovat kolem cen předchozích modelů.

Dnes nejčtenější

.