Zavřít reklamu

Ačkoliv v roce 2022 společnost Samsung vynechala po odhalení své vlajkové řady model Galaxy S22 FE, o rok později ho svým fanouškům doručila a spekulace míří na rok letošní, zdali se technologičtí nadšenci mohou na model Galaxy S24 FE těšit, či nikoliv. Letošní úniky informací však z malé části všechny zprávy trochu upřesňují a spekulace ohledně modelu S24 FE začínají být reálné.

Ověření leakeři informací poskytly fanouškům na svých sociálních sítích rendery, které by měly údajně poukazovat na nadcházející model S24 FE. Na níže přiloženém příspěvku ze sociální sítě X lze vidět identický design, kterým tato řada vyniká, takže by se mohlo o reálný S24 FE jednat. Mimo obrázky obsahují úniky informací také konkrétní specifikace. Rozměry letošního FE modelu by měly být následující: 162 X 77,3 X  8 mm a velikost displeje celých 6,65 palce.

Ačkoliv není příliš informací ohledně fotoaparátů, existuje nastavení tří fotoaparátů pro modely této řady, jejichž primárním je 50MP senzor. Dle všeho by se mělo jednat o 50MP ISOCELL GN3 1/1,57palcový snímač s 1,0 μm pixely. Stejný objektiv se nachází také na základně modelů S24. Maximální verzí by mohlo být 12 GB RAM paměť s 256GB uložištěm. Tato Fan Edice by se měla oficiálně uvést v průběhu letošního roku.

Dnes nejčtenější

.