Zavřít reklamu

Nejnovější smartphone od společnosti Xiaomi s názvem Xiaomi 14 Civi je defacto přeznačený Civi 4 Pro, který byl oficiálně odhalen v Indii. Zkratka „Civi“ znamená Cinematic Vision a jak už z názvu vypovídá, zaměřuje se především na obecné a profesionální specifikace fotoaparátu. Telefon je dodávám v balení spolu s 67W nabíječkou a datovým kabelem, průhledným pouzdrem a nakonec také s předem aplikovanou ochranou obrazovky.

K objednání je hned ve 3 barvách – „Shadow Black“, která se vyznačuje především svým hladkým matným sklem na zadní straně telefonu, „Cruise Blue“, která má dvoubarevné texturované sklo a nakonec varianta „Matcha Green“, která je typická pro svoji veganskou kůži s vloženým skleněným panelem na zadní straně. Přední i zadní strana je obohacena o zakřivené sklo spolu s tenkým kovovým rámem.

Zadní strana je obohacena trojitým fotoaparátem, který se skládá z primárního 50MP senzoru, sekundárního 50MP 2x teleobjektivu a 12MP ultra širokého objektivu. Všechny zmíněné kamery mají možnost nahrávat v 4K 60fps kvalitě. Přední strana potom obsahuje hned dva 32MP fotoaparáty z nichž jeden je ultra širokoúhlý a možnost nahrávání je omezená na 4K 30fps. Telefon je poháněn čipovou sadou Snapdragon 8s Gen 3. Baterie s obsahem 4 700mAh a podporou 67W nabíjení je samozřejmostí.

Dnes nejčtenější

.