Zavřít reklamu

V Indii bylo před týdnem odhalen společností OnePlus jejich nejnovější model s názvem Nord CE4 Lite. Má se jednat o cenově dostupný model, který bude oproti vanillové verzi obsahovat samozřejmě ustřižené verze jednotlivých softwarových a hardwarových specifikací. Předobjednávky by měly být spuštěné začátkem tohoto týdne, přičemž jako první budou samozřejmě v Indii.

Oficiální oznámení proběhne prostřednictvím Amazon India, přičemž se očekává, že se bude jednat pouze o přebrandovaný model Oppo K12x. Obohacen by měl být tedy čipovou sadou Snapdragon 6s Gen 3 místo dříve spekulovaného Snapdragon 695. Co se týče zbytku specifikací, měl by být totožný se zmíněným přebrandovaným modelem.

Těšit se u tohoto modelu budou moci prvotně v Indii například na 6,7palcový OLED displej (FHD+) s frekvencí 120 Hz. Co se týče kamery, nebude to žádná specialitka, ale bude stát za to. Bude obsahovat primární 50MP fotoaparát s OIS, které využívají senzory Sony LYT-600. Baterie telefonu bude na jeho nízkou cenu překvapující – 5 500 mAh s podporou 80W kabelového nabíjení.

Dnes nejčtenější

.