Zavřít reklamu

Nadcházející nová bezdrátová sluchátka od společnosti Samsung s názvem Samsung Galaxy Buds 3 čekají ne své debutové odhalení, které pravděpodobně proběhne na akci Unpacked od společnosti Samsung, která se uskuteční na začátku července spolu s dalšími nadupanými projekty. Unpacked přinese zároveň také modely Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch7 a Galaxy Watch Ultra.

Výrobce pouzder pro Galaxy Buds 3 prozradil díky jejich pouzdrům design, který bude tyto bezdrátová sluchátka doprovázet, přičemž byl potvrzený dlouhodobě spekulovaný design „stonku“. Chtějí se tímto krokem nejspíše odlišit od stylu klasických stopek, které využívá již od první verze jejich konkurence od Applu u svých bezdrátových sluchátek Apple AirPods. Odlišuje je zároveň také jejich stříbrná/šedá barva.

Galaxy Buds 3 by měly přivést novinku v podobě aktivního potlačení hluku, přičemž je prý velice pravděpodobné, že se spolu s nimi odhalí také jejich druhá verze s názvem Galaxy Buds 3 Pro, která bude mít oproti té klasické verzi určité funkce navíc. V současné době však nejsou další sluchátka oficiálně potvrzená a není také potvrzené, v čem přesně by se tyto sluchátka eventuálně mohly lišit.

Dnes nejčtenější

.