Zavřít reklamu

Tisková zpráva: V konkurenci více než 20 000 přihlášených produktů ze 60 zemí získaly ocenění Red Dot Award zařízení QNAP Thunderbolt™ 4 NAS TBS-h574TX a TVS-h874T: Product Design 2024. TBS-h574TX Thunderbolt™ 4 all-flash NASbook je určen pro filmové štáby, malá studia, malé produkční týmy a uživatele z malých domácích kanceláří. TVS-h874T Thunderbolt™ 4 NAS je vybaven 16jádrovým procesorem Intel® Core™ i9 / 12jádrovým procesorem i7 a je skvělým pomocníkem pro vaše tvůrčí nadání. Odborná porota Red Dot Jury ocenila modely TBS-h574TX a TVS-h874T vyznamenáním, které znamená vysokou kvalitu designu.

TBS-h574TX Thunderbolt™ 4 All-Flash NASbook

TBS-h574TX nabízí vysokorychlostní vstupy/výstupy a výkon procesoru Intel® Core™, které vyžaduje produkce videa, takže tvůrci používající počítače Mac® nebo Windows® si mohou vychutnat dosud nejplynulejší střih videa v reálném čase, přenos velkých souborů, překódování videa a zálohování. Zařízení TBS-h574TX jako most mezi předprodukcí a postprodukcí posouvá videoprojekty a týmovou spolupráci na vyšší úroveň. Na TBS-h574TX běží operační systém QuTS hero na bázi ZFS, který zajišťuje integritu dat. Pokud je to potřeba, můžete také přejít na operační systém QTS.

TBS-h574TX má dva porty Thunderbolt™ 4 pro vysokorychlostní přenos dat (šířka pásma až 20Gb/s). Pracovní stanice Mac® (včetně modelů s čipy M1 a M2) nebo Windows® se mohou přímo připojit k zařízení TBS-h574TX pro rychlou a plynulou editaci videa v reálném čase, což umožňuje přenést 1TB video 4K za 11 minut. Díky stolnímu designu je zařízení TBS-h574TX prostorově úsporné – menší než papír A4 a s objemem pouze 2,54 litru – ideální pro malá studia nebo videoprodukční týmy, které hledají přenosné řešení.

Jako produkčnímu týmu v první linii hrozí riziko přerušení projektu z důvodu neočekávaného selhání SSD v úložných zařízeních. TBS-h574TX podporuje disky E1.S/M.2 NVMe SSD a umožňuje výměnu disků M.2 SSD za provozu pro snadnější výměnu. Spolu s podporou automatické výměny disků RAID náhradními disky (podporováno od verze QTS 5.1 / QuTS hero h5.1) systém v případě zjištění potenciální chyby disku automaticky přesune data z postiženého disku ve skupině RAID na náhradní disk dříve, než dojde k úplnému poškození dat na postiženém disku.

TVS-h874T Tower Thunderbolt™ 4 NAS

S výkonným šestnáctijádrovým procesorem Intel® Core™ i9 nebo dvanáctijádrovým procesorem Intel® Core™ i7 zvýší zařízení TVS-h874T vaši produktivitu tím, že vám umožní řešit videoprojekty v rozlišení 4K plynule a simultánně v rámci celého týmu. Na kreativce orientované zařízení TVS-h874T NAS na bázi ZFS zaručuje dobře organizované pracovní postupy pro spolupráci a rozšiřitelnost hardwaru (například rozšiřitelná konektivita 25GbE a 64GB RAM), abyste mohli růst spolu se svým podnikáním a inspirací.

TVS-h874T má vestavěný grafický procesor, který urychluje překódování videa a umožňuje vám a vašemu projektovému týmu rychle sledovat videa na jednotlivých zařízeních, což zvyšuje efektivitu postprodukce.

Zařízení TVS-h874T podporuje úložnou kapacitu až 168TB. S rostoucími požadavky na úložiště jsou k dispozici jednotky QNAP JBOD s celkovou úložnou kapacitou 410TB.

TBS-h574TX a TVS-h874T na online a fyzické výstavě Red Dot Award 2024

  • Online výstava: Od 24. června 2024 na webové stránce Red Dot.
  • Fyzická výstava: Od teď až do května 2025 budou modely TBS-h574TX a TVS-h874T spolu s dalšími oceněnými výrobky vystaveny na putovní výstavě Red Dot v muzeu Red Dot Design – počínaje Essenem a konče Singapurem.

Dnes nejčtenější

.