Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Koupit licenci operačního systému Microsoft za zvýhodněnou cenu již není problém. Internetový obchod Godeal24 nabízí soukromým uživatelům i firmám možnost aktivovat si Windows 11 v akci se zajímavou slevou z běžné ceníkové ceny. S ohledem na to je na čase zjistit, zda vás nabídka zaujme, nebo ne. Během akce Godeal24 MS Office Hot Sale můžete zakoupit operační systém Windows 11 Pro za skvělou cenu 13,55 € nebo verzi Windows 10 Pro za neuvěřitelných 8,65 €! Na pracovišti je pro komunikaci nezbytný také Office 2021 Professional Plus. Nyní se slevou 62 % stojí tento výkonný balík produktů pouze 28,75 €. Godeal24 Offfice Hot Sale vám přináší bezkonkurenční slevy na základní nástroje, jako je software pro PC/MAC, antivirové programy, Microsoft Office a servery s odpovídající licencí za vynikající a dostupné ceny. Akce je časově omezená a produkty se mohou rychle vyprodat, proto neváhejte a nakupujte co nejdříve.

Nakopněte svou produktivitu se skvělými slevami na Office! (Slevový kód „SGO62„)

Parádní slevy na další Windows OS: (Slevový kód “ SGO50„)

62% sleva na balíčky Windows + Office (Slevový kód „ SGO62„)

Další skvělé nástroje v akci:

>>>Získejte další nástroje

Jak zaplatit za licence

1. Přejděte na pokladní stránku, pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet) a poté vyplňte „Fakturační údaje“.

2. V dalším kroku vyberte možnost „CWALLETCO“ a klikněte na tlačítko „Pokračovat“.

3. Zkontrolujte svou objednávku a klikněte na tlačítko „Place Order“.

4. Poté přejdete na další stránku a klikněte na „Choose payment methods“.

5. Nakonec můžete k dokončení platby použít službu PayPal.


Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz díky zvýhodněným licencím Microsoft, ověřenému softwaru pro zabezpečení IT a dalším počítačovým nástrojům. Získejte operační systém Windows a kancelářský balík MS Office za bezkonkurenční cenu. Zažijte bezproblémové nakupování s digitálním doručením Godeal24, které vám zašle software přímo na váš e-mail během několika sekund po nákupu. Navíc díky 98% hodnocení TrustPilot Excellent a odborné technické podpoře 24/7 si můžete být jisti kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 garantuje nepřetržitou odbornou technickou podporu a doživotní poprodejní servis a že produkt můžete bez problémů používat!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.