Zavřít reklamu

Společnost Redmi si zakládá na svých cenově dostupných telefonech čím dál tím více. Jejich portfolio se už zanedlouho rozšíří o nadcházející model Redmi 14C 5G a jelikož bych jeho předchůdce na trh uveden v prosinci minulého roku, od tohoto modelu se očekává stejný krok. Jelikož byl však spatřen v databázi IMEI, je dost pravděpodobné, že přijde o něco dříve než ve zmíněném prosinci.

Je tedy očividné, že tato mobilní série bude mít velmi rychlou obnovovací tendenci. Redmi 14C 5G bude uveden nejprve v Číně, potom se však rozšíří napříč trhy a půjde přes Indii, Japonsko až na globální trh a jedná se tak o velice rozšířenou verzi cenově dostupného modelu od společnosti Redmi. Zároveň se jedná také o první model této řady, který bude mít své oficiální představení také v Japonsku.

Bohužel pro technologické nadšence, prozatím nemáme žádné informace o specifikacích tohoto modelu, jelikož se však jedná o nástupce modelu Redmi 13C 5G, můžeme počítat s podobnými specifikacemi (vzhledem k jeho nízké ceně). U předchůdce si můžeme všimnout například velikosti baterie 5 000 mAh s podporou 18W kabelového nabíjení a displeje s obnovovací frekvencí 90 Hz. U nového modelu se snad dočkáme o stupeň lepších specifikací, nic však není oficiálně potvrzené.

Dnes nejčtenější

.