Zavřít reklamu

Na základě nejnovějšího úniku z minulého týdne, který proběhl v Číně se ukázalo, že společnost Realme pracuje na zcela nové řadě telefonů. Již brzy by se dle dostupných informací měla představit jejich nejnovější řada V60 a V60s, přičemž na určitých čínských webech unikl snímek, na kterém jsou tyto modely vyobrazené. Seznamy v databázi TENAA potvrzují, že jejich specifikace jsou téměř totožné, což překvapilo spoustu technologických nadšenců.

Vznikla zde otázka, proč by se čínská společnost rozhodla uvést na trh dva totožné modely s téměř totožnými specifikacemi, na kterou prozatím neznáme odpověď. Tato řada by měla přijít s obnovovací frekvenci 120 Hz a zároveň bude obsahovat certifikaci IP64 pro odolnost vůči prachu a stříkající vodě. Baterie bude o velikosti 5 000 mAh, což není příliš velký boom. Žádné ze zmíněných informací prozatím nejsou oficiálně potvrzené.

Databáze TENAA také prozradila, že 6,67palcový LCD displej bude mít rozlišení 720 x 1604 a poháněn bude čipovou sadou MediaTek Dimensity 6300 SoC. Zadní strana bude obohacena 32MP fotoaparátem a přední strana potom 8MP selfie kamerou. V současné době však není ani jasné to, zdali se modely dostanou za hranice Číny, či zůstanou na domácí půdě.

Dnes nejčtenější

.