Zavřít reklamu

Začátkem roku 2024 byly odhaleny bezdrátová sluchátka OnePlus Buds 3 spolu s modely OnePlus 12 a 12R. Ačkoliv nejsou tak vyšperkované jako předchozí Buds Pro 2, přichází na trh s dostupnou cenovkou nastavenou na zhruba 2 700 korun. Do nedávna nebylo jasné, zdali se na třetí generaci vylepšených sluchátek Buds Pro 3 vůbec začne pracovat, v současné době však lze potvrdit, že ano. Dostupné by měly být v černé, zelené a zlaté barvě.

Jednotlivé barvy mohou být v den uvedení na trh omezeny pouze na určité regiony. Funkce, které uživatelé milovali na předchůdci Buds Pro 2, by měly být z velké části zachované. Už teď lze s klidem říci, že se zachovají například funkce Dolby Atmos, Zen Mode Air nebo detekce opotřebení. Mezi slabé stránky druhé generace modelu Pro patřilo především oddělení ANC a výdrž baterie. Fanoušci tak doufají, že se především na tyto dvě specifikace vývojáři zaměří.

Jelikož jsou vanilové verze Buds 3 venku necelý rok, není zcela jasné, kdy bude Pro verze oficiálně uvedena na trh. Pravděpodobně by se tyto nadcházející sluchátka neměly objevit na nejbližší akci, kterou OnePlus pořádá. Po internetu kolují spekulace, že se uvedou na trh spolu s OnePlus Open 2 někdy na podzim letošního roku. Některé zprávy však mluví až o začátku roku 2025, musíme se tedy nechat překvapit.

Dnes nejčtenější

.