Zavřít reklamu

Během minulého týdne proběhly databází Geekbench informace o nadcházejícím modelu Samsung Galaxy A06. Bohužel pro technologické nadšence a fanoušky této modelové třídy se hlavní specifikace nezmění. Bude totiž obsahovat totožnou čipovou sadu jako jeho předchůdce – MediaTek Helio G85 SoC. Ačkoliv byl model Galaxy A05 vskutku oblíbený především pro jeho levnou cenu, pro nadcházející model očekávali jeho uživatelé vylepšený výkon.

V současné době mu byla taktéž udělena certifikace FCC, která odhaluje informace o baterii. Velikost baterie bude v tomto modelu nastavena na 4 855 mAh, přičemž inzerována bude zaokrouhleně na 5 tisíc. Stejně jako u čipové sady je to stejná specifikace, jako u předchůdce. Vzhledem k čipové sadě se v modelu neobjeví ani 5G, protože ho nepodporuje. Obsahovat bude tedy dvoupásmovou Wi-Fi, Bluetooth a 4G LTE.

Rozměry smartphonu jsou následující: 167,3 x 77,31 mm. Tato statistika je jedna z mála, která se liší od předchůdce, tento model bude totiž o něco nižší a užší. Tloušťka je do dnešního dne neznámá. Momentálně se o modelu A06 nedá zjistit více, vzhledem však k tomu, že teď objíždí jednu certifikaci za druhou, můžeme se na další dodatečné specifikace těšit již brzy.

Dnes nejčtenější

.