Zavřít reklamu

Mnoho smartphonů mají Google Peněženku jako aplikaci v telefonu (včetně Pixel telefonů). Google Peněženka poskytuje pohodlí a bezpečí v jednom, zároveň svému uživateli nabízí také svobodu, uživatelé mobilních telefonů od Samsungu se však k této aplikaci musí manuálně přihlašovat. Ačkoliv je přidání kreditních, debetních či jiných prvků do peněženky jednoduchý proces, občas je nutné ji resetovat.

Resetování je jedním z kroků především v případě, kdy se aplikace nechová tak, jak má. Jelikož neexistuje způsob, jak obnovit aplikaci tradičně, není úplně jasné, co se při resetování aplikace odstraní. V následujícím návodu si podrobně popíšeme, jak resetovat data v aplikaci Google Peněženka, přičemž nejlepším způsobem jak Peněženku obnovit je vymazat data a mezipaměť aplikace. Tímto se z peněženky odstraní pouze všechna uložená data včetně karet a ověření zabezpečení.

  1. Stiskněte „Nastavení“
  2. Stiskněte „Aplikace“
  3. Stiskněte „Peněženka Google“
  4. Stiskněte „Uložiště“ nebo „Uložiště a mezipaměť“
  5. Stiskněte „Vymazat data“ nebo „Vymazat mezipaměť“
  6. Stiskněte „Smazat“

Nevýhodou tohoto procesu je, že neodstraní tvrdá data z Peněženky Google. Údaje tak zůstanou uložené na uživatelském profilu Google. Pokud tedy potřebujete možnost tvrdého resetu bez obnovení továrního nastavení a neuložení konkrétních dat, je potřeba aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat. Pro reinstalaci postupujte dle následujícího návodu.

  1. Stiskněte „Nastavení“
  2. Stiskněte „Aplikace“
  3. Stiskněte „Peněženka Google“
  4. Stiskněte „Odinstalovat“
  5. Z „Obchod Google Play“ znovu nainstalujte aplikaci „Peněženka Google“

 

Dnes nejčtenější

.