Zavřít reklamu

Během následujícího týdne, konkrétně 12. července, by měla společnost Honor oznámit na své speciální akci v Číně své nové nadcházející skládací smartphony s názvem Magic V3 a Magic Vs3. Tuto informaci oficiálně oznámila samotná společnost prostřednictvím svých sociálních sítí. Dle dostupných informací by měl být model Magic V3 nejtenčím telefon z řady, předčit by měl dokonce i nejtenčí skládací smartphone Magic V2.

Jeho „bratr“ Magic Vs3 by měla být cenově dostupnější verze, přičemž lišit by se měli především v softwarové stránce telefonu. Společnost poskytla veřejnosti také snímky zadní strany, které odhalují velmi jedinečný tvar ostrůvku fotoaparátu, přičemž technologičtí nadšenci mají obrovskou radost. Před oficiálním odhalením je to jedna z věcí, která opravdu potěší spoustu uživatelů skládacích telefonů od Honoru.

Na konkrétních verzích smartphonu Magic V3 je použita falešná kůže, přičemž je velice pravděpodobné že určité verze budou mít i jinou akcentní barvu rámu včetně ostrůvku fotoaparátu. U jeho levnější verze poskytla společnost mnohem více detailnějších záběrů, přičemž si můžeme všimnout, že zadní část je zakřivená na pravé straně.

Dnes nejčtenější

.