Zavřít reklamu

Zahraniční weby Weibo a Digital Chat Station přišly s fámou ohledně nadcházejícího modelu OnePlus 13. Dle všeho by se měla chystat novinka, která je na modelech OnePlus ojedinělá. Oproti předchůdci, který obsahuje krytí IP65 bude mít tento chystaný model krytí IP68 a IP69 – to znamená úplnou odolnost proti prachu a vodě. Ačkoliv informace není oficiálně potvrzená samotnou společností, technologičtí nadšenci mohou začít přípravu šampaňského.

Technologie krytí IP6 má dodatkové číslice, které vždy znamenají trochu rozdílnou odolnost. IP65 značí, že je zařízení chráněno proti tryskající vodě. IP68 znamená, že zařízení může být ponořeno do hloubky 1 – 3 metry pod vodu po dobu více než 30 minut. Čas se však může model od modelu lišit a je tak tento parametr vskutku flexibilní. Hodnocení IP69 potom značí velice silnou odolnost proti vodě, což OnePlus 13 pravděpodobně mít bude.

Číslo 6, které se staví před jednotlivé ochranné číslice potom značí krytí proti prachu. Žádné vyšší číslo než 6 neexistuje a jakmile se model představí s IP6, značí to, že je plně prachotěsný. Nedovolí tak vniknutí prachu dovnitř zařízení. Model OnePlus 13 bude mít také mikrozakřivenou obrazovku a velikost baterie se vyšplhá až na 6 000 mAh. Ultrazvukový snímač otisků prstů je potom samozřejmostí.

Dnes nejčtenější

.