Zavřít reklamu

Společnost Nothing v současné době odhaluje více informací ohledně nadcházejícího modelu CMF Phone 1. Jejich kampaň probíhá úspěšně a vzhledem k vysokým dosahům se ještě nějakou dobu ukončovat nebude. Velikou zprávou je momentálně to, že smartphone by měl obsahovat 50MP zadní fotoaparát s objektivem f/1,8 a snímačem od společnosti Sony. „Telefon je navržený pro zachycení přirozeně krásných snímků,“ napsala společnost.

Pokročile algoritmy včetně Ultra XDR dle všeho vylepší pořízené fotografie a způsobí jasné a pohlcující světelné podmínky. Pořizování fotografií bude tedy opravdu komfortní. Jelikož se ve zprávě o tomto nadcházejícím modelu neobjevily žádné informace ohledně OIS, pravděpodobně ani žádný obsahovat nebude. Co se týče montáže, jediné, s čím společnost přišla, je odhalení snímače otisků prstů umístěném na displeji, reproduktory a vylepšený spodní rám.

Se zprávou ohledně modelu CMF Phone 1 odhalily také informace o jejich nadcházejících bezdrátových sluchátkách CMF Buds Pro 2 a hodinkách Watch Pro 2. Sluchátka budou z výroby obsahovat 50dB Hybrid ANC, což by oproti předchozí verzi mělo být o celých 5 dB výš. Jejich marketingovou tváří bude indická herečka Rashmik Mandanna. Prodávat se budou v černé, šedé a modré barvě s integrací ChatGPT prostřednictvím Nothing telefonů.

Dnes nejčtenější

.