Zavřít reklamu

V roce 2019 začala společnost Samsung vyrábět svou velmi oblíbenou řadu bezdrátových sluchátek s názvem Samsung Galaxy Buds. Již za méně než týden se uskuteční akce Unpacked, na které má společnost v plánu představit hned několik nadcházejících modelů včetně nejnovější verze bezdrátových sluchátek Galaxy Buds 3.  Za těchto dlouhých pět let ještě žádný Samsung model nevyužil možnost konstrukce představce, jako právě zmíněný Galaxy Buds 3, což téměř všechny mile překvapilo.

Informace ohledně této novinky unikly teprve nedávno, přičemž do akce Unpacked, která se koná 10. července, se jistě ještě několik informací odhalí. Maloobchodní krabice, která koluje internetem odhalila zcela nový design, který budou sluchátka mít, a vzhledem k uživatelské zpětné vazbě se dá říct, že spokojenost je na místě. Prohlédnout si jej můžete zde. Jelikož se však obrázek objevuje na neznámém instagramovém profilu, není zcela jisté, zda se jedná o pravé informace.

Není to moc dobrý krok, lidé si mohou stěžovat na to, že se Samsung snaží přiblížit k Applu,“ píší sledující. Negativní recenze se dají najít jen málokde, přesto však existují. Ačkoliv se to zdá jako „kopírování Applu“, existuje spousta společností, které k tomuto designu míří. Ačkoliv je Samsung jedním z posledních společností, které na styl „stonku“ přešly, možná je to přechod k lepšímu. Horní část je pak zcela odlišná, pravděpodobně záměrně.

Dnes nejčtenější

.