Zavřít reklamu

Odhalení nejnovějšího modelu s názvem Pixel 9 plánuje společnost Google přesunout o celé dva měsíce. K oficiálnímu odhalení by tak mělo dojít už 13. srpna, což je pro společnost velmi neobvyklé datum. Ačkoliv internetem kolovaly spekulace, že by tento krok mohl vést k méně internetovým únikům, téměř vůbec to nepomohlo. Internetem už totiž kolují praktická videa tohoto modelu, takže záměr byl možná úplně jiný.

Na základě nejnovějších úniků by měly modely Pixel 9, Pixel 9 Pro a Pixel 9 Pro XL obsahovat ultrazvukové snímače otisků prstů zabudované přímo v displeji. Ačkoliv doposud modely Pixel využívaly optické skenery, které byly taktéž zabudované v displeji, pro nadcházející modely se společnost rozhodla využít stejného systému, který v sobě mají modely Galaxy S24 od společnosti Samsung.

Oproti optickým skenerům vyrábí snímače 3D Sonic Gen 2 společnost Qualcomm. Tyto snímače nepotřebují plochu pro položení prstu nějakým způsobem rozsvěcovat, díky čemuž jsou obecně rychlejší a spolehlivější. Největší výhodou ultrazvukových senzorů je ta, že fungují, i když má uživatel mokrý prst.

Dnes nejčtenější

.