Zavřít reklamu

Už 16. července se v italském Milánu uskuteční technologická akce, jejíž pořadatelem bude společnost OnePlus. OnePlus by na této akci měla představit svůj nadcházející model s názvem Nord4, bezdrátová sluchátka Nord Burds 3, chytré hodinky Watch 2R a Pad 2. Nově se na internetu objevují také úniky informací o nadcházejícím modelu jejich druhé řady tabletu, přičemž doposud se o něm téměř nic nevědělo. Samotná společnost o tomto tabletu velice dlouho mlčela.

Dle dostupných úniků informací by se nemělo jednat o zcela nový tablet. Ověřený zdroj vypustil na internet informace o tom, že by měl tento tablet být poháněn čipovou sadou SoC Snapdragon 8 třetí generace, přičemž na výběr bude mít uživatel hned ze dvou paměťových verzí – RAM paměť 8GB a 12GB.

Oficiálním názvem OnePlus Pad 2 bude tablet obohacen o 12,1″ 144Hz LCD displej s rozlišením krásných 3 000 x 2 120 pixelů. Co se týče jasu, maximální možný bude nastaven na 900 nitů s podporou Dolby Vision. Tablet bude obsahovat hned šest integrovaných vestavěných reproduktorů včetně dvou kamer – první primární 13MP kameru a sekundární 8MP selfie kameru. Obohacen bude také o baterii o velikosti 9 510 mAh s 67W podporou kabelového nabíjení. Je očividné, že vzhledem ke specifikacím bude OnePlus Pad 2 exkluzivním OnePlus Pad Pro pro globální trhy.

Dnes nejčtenější

.