Zavřít reklamu

Společnost HMD má v plánu během několika následujících měsíců rozšířit svůj sortiment chytrých telefonů neuvěřitelným způsobem. V současné době je se značkou hojně spojovaný pojem Skyline, což je telefon, který se svým designem velice podobá starému modelu Nokie Lumie. Nadcházející model by dle dostupných úniků informací od ověřeného zdroje měl mít podobnou velikost jako Samsung Galaxy S24 Ultra.

V současné době se však mnohem více mluví o nadcházejícím modelu HMD View, který bude obohacen o FullHD+ OLED obrazovku s hlavním 50MP fotoaparátem s OIS. Co se týče paměti, prodávat se bude s 8GB RAM. Zároveň se mluví o velikosti baterie s kapacitou 4 700 mAh.

Poháněn bude čipovou sadou SoC Qualcomm Snapdragon 6s třetí generace, což je jen o trochu více než přeznačený Snapdragon 695. Díky využití této čipové sady je však už jisté, že HMD View bude mít podporu 5G sítě. Do prodeje poputuje hned ve třech barevných verzích (Černý – Meteor Black, Šedivý – Ice a Červený – Velvet). Ačkoliv není oficiální datum odhalení, je zřejmé, že společnost HMD má před sebou ještě dost práce.

Dnes nejčtenější

.