Zavřít reklamu

Komerční sdělení: S 30 % podílem na celosvětovém objemu kancelářských programů v celém odvětví je Microsoft Office jedním z hlavních tahounů kancelářských balíků na světě a s velkým náskokem nejznámější placenou položkou. Pro mnoho majitelů malých firem je však těžké ospravedlnit výdaje, a to i přes značný výkon sady nástrojů Microsoft. Na Godeal24 však můžete ušetřit spoustu času a peněz díky zvýhodněným licencím Microsoft. Po omezenou dobu si můžete uzamknout doživotní licenci Microsoft Office Professional 2021 pro Windows za pouhých 28,75 € (reg. 399,99 €) nebo Office 2019 Home and Business pro Mac (reg. 239 €) za 29,01 €. Ve všech případech se jedná o originální software, který lze po jednorázovém nákupu používat doživotně. Godeal24 také zlevňuje Office 2016 a operační systém Windows za neuvěřitelně nízké ceny, takže je ideální čas pořídit si kopii právě teď!

62% sleva na Microsoft Office je tu pro vás! (Slevový kód „SGO62„)

Užijte si obří cenový pád Windows OS: (Slevový kód “ SGO50„)

62% sleva na balíčky Office a Windows (Slevový kód „ SGO62„)

Množstevní slevy nesmí chybět!

Další užitečné softwarové nástroje

>>>Získejte další nástroje

Jak zaplatit za licence

1. Přejděte na pokladní stránku, pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet) a poté vyplňte „Fakturační údaje“.

2. V dalším kroku vyberte možnost „CWALLETCO“ a klikněte na tlačítko „Pokračovat“.

3. Zkontrolujte svou objednávku a klikněte na tlačítko „Place Order“.

4. Poté přejdete na další stránku a klikněte na „Choose payment methods“.

5. Nakonec můžete k dokončení platby použít službu PayPal.


Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz díky zvýhodněným licencím Microsoft, ověřenému softwaru pro zabezpečení IT a dalším počítačovým nástrojům. Získejte operační systém Windows a kancelářský balík MS Office za bezkonkurenční cenu. Zažijte bezproblémové nakupování s digitálním doručením Godeal24, které vám zašle software přímo na váš e-mail během několika sekund po nákupu. Navíc díky 98% hodnocení TrustPilot Excellent a odborné technické podpoře 24/7 si můžete být jisti kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 garantuje nepřetržitou odbornou technickou podporu a doživotní poprodejní servis a že produkt můžete bez problémů používat!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.