Zavřít reklamu

Už vás nebaví ztrácet klíče, hledat je v tašce a stresovat se zamykáním dveří? Otevřete dveře do světa chytrých zámků Welock a užijte si bezklíčové odemykání, automatické zamykání a komfortní kontrolu nad přístupem do vašeho domova. A to vše nyní za akční ceny! Chytrá domácnost může mít mnoho podob a prvků. Součástí chytré domácnosti mohou být i zabezpečovací prvky včetně chytrých zámků. Chytré zámky Welock nabízí bezpečnost i špičkové technologie, a skýtají spoustu výhod. Navíc si můžete z nabídky vybrat přesně takový model, který právě potřebujete. 

Proč si vybrat chytré zámky Welock?

  • Bezklíčové odemykání: Použijte otisk prstu, PIN kód, RFID kartu nebo mobilní aplikaci a odemkněte dveře snadno a rychle. Už žádné hledání klíčů v tmě a dešti!
  • Automatické zamykání: Zámek se automaticky zamkne po zavření dveří, takže se nemusíte bát, že je necháte omylem odemčené.
  • Historie přístupů: Sledujte, kdo a kdy váš zámek odemkl, a mějte tak přehled o aktivitě ve vašem domě.
  • Integrace s chytrou domácností: Propojte chytrý zámek s kamerami, alarmy, osvětlením a dalšími chytrými zařízeními a vytvořte si komplexní systém pro maximální komfort a bezpečnost.
  • Široká nabídka modelů: Welock nabízí chytré zámky pro různé potřeby a rozpočty, takže si vyberete ten ideální pro váš domov.

Představujeme 3 nejprodávanější modely Welock s akčními cenami

Welock Touch 41

Elegantní a minimalistický zámek s odemykáním otiskem prstu, RFID kartou nebo mobilní aplikací. Pamatuje si až 100 otisků prstů a 20 RFID karet. Snadná instalace bez vrtání a OLED displej pro zobrazení stavu baterie a nastavení.

Zámek TOUCH 41 zakoupíte zde. Při zadání kódu FD57 získáte tento zámek jen za 132 eur. 

Welock SEBN51

Odolný a spolehlivý zámek pro dveře s tloušťkou 30-70 mm. Vyroben z nerezové oceli a zinkové slitiny s životností až 10 milionů uzavření. Vybaven ochranou proti elektrostatickému výboji a voděodolností IP54.

Zámek Welock SEBN51 zakoupíte zde. Při zadání kódu FD57 získáte tento zámek jen za 132 eur. 

Welock Smart Lock Password PCB41

Ideální volba pro domácnosti, Airbnb i pronájmy. Možnost vytvoření dočasných hesel a paměť až pro 10 kódů. Snadná instalace bez vrtání a aplikace pro iOS a Android pro ovládání zámku, správu uživatelů a historii odemykání. Výdrž baterie až 1 rok.

Zámek PCB41 zakoupíte zde. Při zadání kódu FD40 získáte tento zámek jen za 109 eur.

 

Neváhejte a investujte do chytrého zámku Welock! Získáte komfortní a bezpečné bydlení bez starostí s klíči. Využijte akční ceny ke Dni otců a pořiďte si chytrý zámek Welock s výraznou slevou.

Dnes nejčtenější

.