Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Věděli jste, že systém Windows 11 Pro skrývá několik výkonných nástrojů? Systém Windows 11 Pro vyniká v oblasti zabezpečení. Obsahuje pokročilé funkce, jako je šifrování zařízení BitLocker, které chrání vaše data šifrováním celého disku. Systém Windows 11 Pro obsahuje také funkce vzdálené plochy, které vám umožní připojit se k jinému počítači prostřednictvím sítě. Systém Windows 11 Pro také nabízí větší flexibilitu, pokud jde o aktualizace.

Nejdůležitější je, že můžete získat zvýhodněnou cenu z výprodeje softwaru Godeal24. Cena 100% originálního systému Windows 11 Pro je 13,55 €! Nové operační systémy jsou navrženy tak, aby byly rychlejší a efektivnější! Pokud však váš počítač nemůže podporovat Windows 11 Pro, Windows 10 není špatné rozhodnutí. Windows 10 Professional stojí pouze 8,65 €. S touto nabídkou získáte okamžité dodání a stažení a také doživotní bezplatný zákaznický servis. Nenechte si ujít příležitost pozvednout potenciál produktivity vaší malé firmy za zvýhodněnou cenu.

62% slevy na Office jsou tu: (Slevový kód „SGO62„)

Parádní slevy na Windows OS: (Slevový kód “ SGO50„)

62% slevy na balíčky Windows a MS Office (Slevový kód „ SGO62„)

Množstevní slevy pro vás!

Další praktické softwary v akci:

>>>Získejte více nástrojů

Jak zaplatit za licence

1. Přejděte na pokladní stránku, pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet) a poté vyplňte „Fakturační údaje“.

2. V dalším kroku vyberte možnost „CWALLETCO“ a klikněte na tlačítko „Pokračovat“.

3. Zkontrolujte svou objednávku a klikněte na tlačítko „Place Order“.

4. Poté přejdete na další stránku a klikněte na „Choose payment methods“.

5. Nakonec můžete k dokončení platby použít službu PayPal.


Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz díky zvýhodněným licencím Microsoft, ověřenému softwaru pro zabezpečení IT a dalším počítačovým nástrojům. Získejte operační systém Windows a kancelářský balík MS Office za bezkonkurenční cenu. Zažijte bezproblémové nakupování s digitálním doručením Godeal24, které vám zašle software přímo na váš e-mail během několika sekund po nákupu. Navíc díky 98% hodnocení TrustPilot Excellent a odborné technické podpoře 24/7 si můžete být jisti kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 garantuje nepřetržitou odbornou technickou podporu a doživotní poprodejní servis a že produkt můžete bez problémů používat!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.