Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V dnešní době se chytré technologie stávají nedílnou součástí našich životů a oblast zabezpečení domovů není výjimkou. Tradiční mechanické zámky ustupují inovativním chytrým zámkům Welock, které přinášejí pohodlí a bezpečí do vašich domovů.

Proč zvolit chytré zámky Welock?

Chytré zámky Welock nabízejí komfortní a moderní způsob odemykání dveří. Už žádné hledání klíčů v dešti nebo tmě – s Welock můžete odemknout dveře pomocí otisku prstu, PIN kódu, RFID karty nebo mobilní aplikace. Díky speciální akci ke Dni otců nyní můžete tyto zámky pořídit za zvýhodněnou cenu.

Přehled modelů zámků Welock

Welock SECBN51

Otisk prstu – rychlé a spolehlivé rozpoznání otisku prstu do 0,5 sekundy. RFID karta – Welock SECBN51 nabízí podporu až 20 RFID karet. Mobilní aplikace – ovládání zámku odkudkoli na světě prostřednictvím chytrého telefonu. Sdílení přístupu zajišťuje možnost udělovat oprávnění bez nutnosti předávat fyzické klíče. Snadná instalace – montáž bez vrtání, kompatibilní s cylindrickými vložkami pro dveře s tloušťkou 30-70 mm.

Welock SECBN51 zakoupíte zde.

Při zadání kódu FD57 získáte tento zámek jen za 132 eur.

 

Welock TOUCH 41

Otisk prstu – uložte až 100 otisků prstů a odemkněte dveře rychle a bez problémů. RFID karta – podpora až 20 RFID karet. Mobilní aplikace – ovládání na dálku, správa uživatelů a sledování historie aktivit. Snadná instalace: Bez vrtání, kompatibilní s cylindrickými vložkami pro dveře s tloušťkou 50-100 mm (Touch41) nebo 30-70 mm (Touch41 mini). Dlouhá výdrž baterie – funguje až 8-10 měsíců při 10 odemčeních denně, lze nabít přes USB.

Welock Touch41 zakoupíte zde.

Při zadání kódu FD57 získáte tento zámek jen za 132 eur.

Welock PCB41

  • Číselný kód – odemknutí pomocí číselného kódu. RFID karta – podpora až 20 RFID karet.
  • Mobilní aplikace – ovládání na dálku, sdílení hesel a sledování historie přístupů. Snadná instalace – rychlá výměna stávající vložky, kompatibilní s dveřmi o tloušťce 50-100 mm.
  • Dlouhá výdrž baterie – až jeden rok při běžném používání (10 odemknutí denně).

Zámek PCB41 zakoupíte zde.

Při zadání kódu FD40 získáte tento model jen za 109 eur.

 

Benefity chytrých zámků Welock

Bezpečnost: Chytré zámky Welock jsou vybaveny ochranou proti elektrostatickému výboji a mají voděodolnost s krytím IP65.

Automatické zamykání: Zámky se automaticky zamknou po zavření dveří, což eliminuje obavy z neuzamčených dveří.

Bezklíčové odemykání: Odemkněte dveře jednoduše pomocí telefonu, otisku prstu, PIN kódu nebo na dálku přes internet.

Integrace s chytrými zařízeními: Propojte zámek s kamerami, alarmy nebo osvětlením a vytvořte si komplexní bezpečnostní systém.

Sledování historie přístupů: Mějte přehled o tom, kdo a kdy vstupoval do vašeho domova, pro maximální bezpečnost a klid.

 

Chytré zámky Welock představují budoucnost domácího zabezpečení. Díky široké škále modelů a funkcí si vybere každý. Ať už preferujete odemykání otiskem prstu, kódem, RFID kartou nebo mobilní aplikací, Welock má pro vás to pravé řešení. Investujte do chytrých zámků Welock a užijte si komfortní a bezpečný domov.

Dnes nejčtenější

.