Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Společnost Belkin, přední značka spotřební elektroniky, která působí na trhu již 40 let, oznámila významný milník: celosvětový prodej jednoho milionu kusů dětských sluchátek. Rozmanitá nabídka stylů a barev spolu s důrazem na kvalitu upevnila pozici společnosti Belkin jako lídra v oblasti dětských audio produktů.

V posledních několika letech se společnost Belkin ve svém sídle v kalifornském El Segundu koncentrovala na pokrok při vytváření vysoce kvalitních audio produktů. S využitím zkušeností předních audio odborníků vyvinula společnost Belkin svou vlastní řadu SoundForm, která kombinuje vkusný design a skvělý zvuk při zachování individuálních preferencí.

Všechny audio produkty Belkin procházejí pečlivým testováním, aby byla zajištěna špičková kvalita, design a funkčnost. U dětských sluchátek jsou přednastavené limity hlasitosti zárukou bezpečného poslechu v kabelových i bezdrátových variantách. Pro přidání zábavy a osobitosti jsou sluchátka na uši SoundForm Mini vybavena samolepkami, díky kterým si děti mohou sluchátka přizpůsobit podle svého jedinečného stylu.

„Jsem nadšený z růstu naší dětské audio řady. Jsme neuvěřitelně hrdí na produkty, které jsme vytvořili a které dětem i rodičům přinášejí zábavu,“ řekl Steve Malony, generální ředitel společnosti Belkin International. „Jsme nesmírně hrdí na to, že navrhujeme produkty, které jsou ideální pro každodenní použití. U žádného z našich výrobků nikdy nešetříme na kvalitě a vždy chceme, aby rodiče mohli důvěřovat společnosti Belkin, že dodává kvalitní výrobky, které jsou pro jejich děti bezpečné.“

Charakteristický zvuk, bezpečnost a kvalita Belkin

Charakteristický zvuk produktů Belkin je především o vyváženosti. Hluboké basy, křišťálově čisté vokály a ostré výšky. Precizní konstrukce u produktů Belkin reprodukuje bohatý, pohlcující zvuk na úrovni domácího kina s vynikající frekvenční odezvou, takže posluchači mohou udržovat hlasitost na bezpečné úrovni. Bezpečnost je základní hodnotou všech produktů Belkin, které udržují čistý zvuk i při nejnižší hlasitosti.

V rámci testování kvality zvuku používá společnost Belkin při hodnocení všech sluchátek speciální mikrofony, které zajišťují přesné měření zvuku. Společnost Belkin se řídí průmyslovými standardy a pro zajištění konzistence používá specifický testovací signál spolu s vysílačem Bluetooth, který zajišťuje spolehlivé výsledky testů. Místo toho, aby se společnost spoléhala pouze na výsledky své vlastní laboratoře, potvrzuje svá zjištění výsledky dvou dalších nezávislých laboratoří. Tento proces zaručuje, že úrovně hlasitosti sluchátek Belkin jsou přesné, a přesto bezpečné pro každého.

Oblíbené produkty Belkin Kids Audio:

  • Dětská sluchátka na uši SoundForm Mini Wired On-Ear: Sluchátka prémiové kvality navržená pro děti, ideální pro učení na dálku, cestování a streamování online obsahu. Tato sluchátka jsou vybavena limitem hlasitosti 85 dB, snadno použitelnými ovládacími prvky a konstrukcí „odolnou proti omylům“.
  • Bezdrátová sluchátka na uši SoundForm Mini pro děti: Tato bezdrátová sluchátka jsou ideální pro učení na dálku, dlouhé jízdy autem a zábavu, jsou vybavena limitem hlasitosti 85 dB, který chrání malé uši, a prodlouženou výdrží baterie pro celodenní poslech.
  • Bezdrátová sluchátka SoundForm Nano 2 pro děti: Tato sluchátka přinášejí mladým posluchačům skutečné bezdrátové připojení. Děti od 7 let si mohou užívat celodenní pohodlí díky pěti velikostem antimikrobiálních nástavců do uší s těsněním. Sluchátka Nano 2 jsou připravena na spoustu písniček, videí a přehrávání lekcí, nabízejí 8 hodin přehrávání a dalších 20 hodin nabíjení v pouzdře.
  • Bezdrátová náhlavní souprava přes uši SoundForm Inspire pro děti: Tato pohodlná, vysoce kvalitní bezdrátová náhlavní souprava je navržena speciálně pro děti. Rychlé nabíjení přes USB-C přináší až 35 hodin přehrávání na plné nabití. Technologie Safe Sound omezuje hlasitost na 85 dB při učení na dálku, cestování nebo streamování online videí.

Produkty Belkin lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.