Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Spolehlivé nástroje pro zvýšení produktivity jsou nezbytné pro osobní i profesionální použití. Microsoft Office Professional 2021 pro Windows je osvědčená sada aplikací, která pokryje všechny vaše potřeby.Za pouhých 28,75 € (běžně 219 Kč) si můžete zajistit doživotní licenci, která nabízí výraznou úsporu v rámci softwarového super výprodeje. Ať už jste student, profesionál nebo majitel malé firmy, komplexní sada aplikací obsažená v Microsoft Office Professional 2021 vám pomůže pracovat chytřeji a efektivněji a dlouhodobě vám ušetří čas i námahu. pokud vaše firma nepotřebuje žádnou z nových funkcí, ani MS Teams, nemá zkrátka smysl si nejnovější sadu MS Office pořizovat – má téměř stejné funkce jako Office 2019 Pro Plus, ale za vyšší cenu. Klíč Office 2019 Pro Plus je mnohem levnější, stojí 20,09 €!

62% na Microsoft Office je tu! Odemkněte naplno svůj potenciál (Slevový kód „SGO62 „)

Parádní slevy na Windows OS: (Slevový kód “ SGO50„)

62% sleva na balíčky Office a Windows (Slevový kód „ SGO62„)

Množstevní slevy přesně pro vás!

Tyto parádní softwary ve slevách se vám budou určitě hodit:

>>>Další softwarové nástroje v akci

Jak zaplatit za licence

1. Přejděte na pokladní stránku, pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet) a poté vyplňte „Fakturační údaje“.

2. V dalším kroku vyberte možnost „CWALLETCO“ a klikněte na tlačítko „Pokračovat“.

3. Zkontrolujte svou objednávku a klikněte na tlačítko „Place Order“.

4. Poté přejdete na další stránku a klikněte na „Choose payment methods“.

5. Nakonec můžete k dokončení platby použít službu PayPal.


Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz díky zvýhodněným licencím Microsoft, ověřenému softwaru pro zabezpečení IT a dalším počítačovým nástrojům. Získejte operační systém Windows a kancelářský balík MS Office za bezkonkurenční cenu. Zažijte bezproblémové nakupování s digitálním doručením Godeal24, které vám zašle software přímo na váš e-mail během několika sekund po nákupu. Navíc díky 98% hodnocení TrustPilot Excellent a odborné technické podpoře 24/7 si můžete být jisti kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 garantuje nepřetržitou odbornou technickou podporu a doživotní poprodejní servis a že produkt můžete bez problémů používat!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.