Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Softwarové nástroje, od všestranného kancelářského balíku Microsoft Office až po výkonný operační systém Windows, jsou nezbytné pro studenty a pedagogy, kteří chtějí vyniknout. Zde jsou klíče MS z výprodeje Keysfan Back to School, které vám mohou pomoci dosáhnout vašich akademických cílů v rámci vašeho rozpočtu:

Nejlepší volbou jsou různé kombinace pro Office 2021 Professional Plus. Můžete se rozhodnout pro nákup licencí pro více počítačů s přáteli, rodinou nebo kolegy, a to minimálně za pouhých 17,65 € za jeden počítač! K dispozici je také klíč pro jeden počítač za 28,95 €! Nákup znamená úsporu! Ušetřete více než 200 € za operační systém Windows – nejnovější Windows 11 Pro stojí jen 13,63 €. K dispozici jsou také velmi výhodné balíčky Windows a Office 2021, které jsou ještě výhodnější! Časově omezená nabídka! Kdo dřív přijde, ten dřív mele!

62% sleva na doživotní licenci Microsoft Office (Slevový kód: SKF62)

50% sleva na originální Windows OS (Slevový kód: SKF50)

62% slevy na balíčky Office + Windows a další nástroje (Slevový kód: SKF62)

Množstevní slevy jsou tu! 

Další softwarové nástroje v akci:

Objevte další nástroje>>>

Keysfan je celosvětový prodej softwarových klíčů včetně produktů Microsoft, nástrojů, antivirů, her a dalších. Díky přijatelné ceně si Keysfan vysloužil mnoho chvály. Keysfan zná „historii“ každé licence, kterou prodává, rozhodně se jedná o originální a legitimní klíče. Pokud po nákupu zjistíte nějaký problém, můžete se včas obrátit na zákaznický servis 7/24, který vám okamžitě odpoví a pomůže problém vyřešit.

Keysfan nastavil podrobný popis produktu. Před nákupem si jej prosím pečlivě přečtěte. Klíč a informace o stažení a instalaci obdržíte v e-mailu s okamžitým doručením, zkontrolujte také složku nevyžádané pošty nebo spamu. Kliknutím na výše uvedený odkaz můžete vstoupit na stránku s podrobnými informacemi o produktu. Šťastné nakupování!

Kontaktní e-mail: Support@Keysfan.com

Dnes nejčtenější

.