Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Řada Xiaomi 14T přichází! A vy máte šanci novinku vyhrát prakticky ihned poté, co se na konci září představí světu. Mobil Pohotovost spouští soutěž o nový Xiaomi 14T, nástupce jednoho z nejpopulárnějších smartphonů od Xiaomi, jehož odhalení proběhne už za dva týdny – ve čtvrtek 26. září.

1520_794_Xiaomi_14T_soutez_teasing

Jak vyhrát Xiaomi 14T

Jak se do soutěže zapojit? Stačí na stránce mp.cz/xiaomi-novinka vyplnit kontaktní e-mail a zaregistrovat se tak k odběru novinek ze světa Xiaomi. Přihlásit se můžete kdykoli od 12. 9. do 26. 9. 2024.

Šanci na výhru má každý, kdo se zaregistruje zde se svojí platnou e-mailovou adresou. Vylosování výherců proběhne nejpozději do týdne od skončení soutěže a výherce bude kontaktován na e-mail, se kterým se do soutěže přihlásil.

Xiaomi 14T opět s fotoaparáty Leica

Řada Xiaomi 14T nahradí současné modely Xiaomi 13T a 13T Pro, které v uplynulém roce patřily mezi nejpopulárnější telefony střední třídy. I letos se tak opět můžeme těšit na telefony se sympaticky posazenou cenovkou a zároveň se skvělou výbavou, kde by opět neměly chybět ani výrazně lepší fotoaparáty Leica.

Dnes nejčtenější

.