Zavřít reklamu

Aplikace Tasker patří mezi nejvýkonnější nástroje pro automatizaci na Androidu. Umožňuje vytvářet vlastní úkoly a profily podle vašich potřeb – od jednoduchého vypínání Wi-Fi po komplexní úlohy s GPS a Bluetooth. Naučte se základy a začněte s efektivním automatizováním!

  • Vytváření profilů a úkolů: Tasker umožňuje vytvářet profily, které automaticky spustí úkol na základě událostí, jako je čas, poloha nebo stav zařízení. Například při příchodu do práce může vypnout zvuky na telefonu.
  • Kontexty pro spouštění úloh: Tasker používá různé kontexty (čas, aplikace, poloha, stav) pro spuštění úloh. Nastavte například úlohu, která zapne Wi-Fi pouze doma nebo po určitém čase vypne mobilní data, aby šetřila baterii.
  • Automatizace nastavení zařízení: Tasker umožňuje změnu jasu, vypnutí Bluetooth nebo Wi-Fi a dokonce nastavení režimu nerušit, což šetří baterii a pomáhá lépe spravovat zařízení.
  • Uživatelské rozhraní a pokročilý režim: Tasker nabízí pokročilý režim, který umožňuje zkušeným uživatelům využít větší možnosti a přizpůsobit rozhraní, aby bylo intuitivní pro opakované automatizace.
  • Notifikace a ovládání médií: S Taskerem lze automatizovat oznámení a přehrávání médií. Při spuštění konkrétní aplikace můžete nastavit změnu hlasitosti nebo přehrávání vybrané skladby.
  • Sdílení projektů a profilů: Tasker umožňuje sdílet vytvořené projekty či úkoly s ostatními uživateli prostřednictvím exportů ve formátu APK nebo sdílení na fórech.
  • Automatizace GPS a polohy: Nastavte úkoly na základě aktuální polohy. Například při příjezdu do práce může Tasker vypnout navigaci nebo mobilní data.
  • Integrace s Google Assistantem: Tasker dokáže spolupracovat s Google Assistantem a vytvořit hlasové příkazy pro konkrétní úlohy, jako je otevření aplikace nebo spuštění určité úlohy při vyslovení fráze.
  • Podmíněné akce a proměnné: Tasker podporuje proměnné, což umožňuje vytvářet úkoly, které reagují na různé podmínky, jako je baterie nebo čas dne. To poskytuje velkou flexibilitu pro personalizované úkoly.
  • Cena a dostupnost: Aplikace Tasker je k dispozici za přibližně 89 Kč na Google Play, přičemž nabízí bohatou funkcionalitu pro začátečníky i pokročilé uživatele.

Automatizace pomocí Taskeru umožňuje upravit Android podle vašich specifických potřeb a přání. Ať už jde o úsporu baterie, pohodlnější ovládání médií nebo integraci s chytrými asistenty, Tasker nabízí nespočet možností. Investice do této aplikace je skvělým krokem k usnadnění každodenního používání Androidu.

Tasker je jedinečným nástrojem pro ty, kteří chtějí využít potenciál svého zařízení naplno a nastavit si Android podle sebe.

Dnes nejčtenější

.