Zavřít reklamu

Zenfone 10 je další očekávaná vlajková loď společnosti ASUS, která se má představit 29. června. Jak to tak ale bývá, prostoru pro představivost zde moc nebude, protože ještě před uvedením na trh jsou už nyní k dispozici přesné rendery zařízení.

Ty má na svědomí leaker Evan Blass, který je uveřejnil ve svém příspěvku v sociální síti Twitter. Rendery naznačují, že u chystaného Zenfonu 10 zůstane kompaktní design z modelu Zenfone 9. Jednoduše to znamená, že se dočkáme dalšího malého telefonu s Androidem, což mohou někteří fanoušci skutečně uvítat, protože stále přibývá spíše těch přerostlých.

Celkově jinak zařízení vypadá velice podobně jako předchozí model, tedy až na o něco menší bradu na přední straně, s podobným umístěním fotoaparátů. Snímky sdílené Blassem také naznačují nové barevné varianty, tedy přinejmenším novou mořskou zelenou vedle jasně červené. Novinka by měla dostat „hybridní stabilizátor Gimbal 2.0“, čip Snapdragon 8 Gen 2, bezdrátové nabíjení a displej o velikosti 5,9“. Cena se očekává kolem 750 dolarů.

Dnes nejčtenější

.