Zavřít reklamu

V souvislosti s červencovým uvedením telefonu Phone (2) představila společnost Nothing nový nástroj Glyph Composer spolu s první kreativní spoluprací svého druhu. Titáni elektronické hudby nominovaní na cenu GRAMMY a globální superskupina Swedish House Mafia a londýnská značka spotřební techniky Nothing ve spolupráci uvedly na trh exkluzivní kompozici Glyph Ringtone a zvukový balíček Glyph Sound Pack, který dává poprvé ochutnat připravovanou novou hudbu.

Nový Glyph Composer umožní uživatelům telefonů Phone (2) a Phone (1) vytvořit si vlastní Glyph Ringstone, sekvenci zvuků a odpovídajících světel na zadní straně smartphonů Nothing. Jakmile uživatelé najdou svůj rytmus, mohou stisknout tlačítko nahrávání a vytvořit si vlastní Glyph Ringtone pomocí Glyph Sound Pack od Swedish House Mafia. Nebo mohou uživatelé použít přednastavený vyzváněcí tón Glyph namíchaný společností Swedish House Mafia.

Kompletní vyzváněcí tón Glyph bude mít délku 8-10 sekund a bude poskytnut jako vícestopý zvukový soubor. Monofonní klipy o délce do 2 sekund budou synchronizovány s uživatelským prostředím na zadní straně smartphonu. Každý zvukový balíček je kolekcí 5 výrazně odlišných tónů a zvukových mixů, které může uživatel přehrávat a nahrávat.

„Je nám ctí, že můžeme spolupracovat s průkopníky houseové hudby Swedish House Mafia a představit jak Glyph Composer, tak náš první zvukový balíček Glyph Sound Pack.“ řekl Carl Pei, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Nothing „Axwell, Steve a Sebastian byli prvními šampiony společnosti Nothing, takže nám přišlo přirozené inovovat s nimi produkt, do kterého se mohou zapojit tvůrci po celém světě. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, co komunita Nothing pomocí této platformy vytvoří.“

„Jsme nadšeni, že jsme ve spolupráci s týmem Nothing v Londýně uvedli na trh inovaci pro chytré telefony, která ještě více sbližuje svět hudby a techniky. Všichni tři jsme fanoušky Carla Peie a vize Nothing od samého počátku a jsme hrdí na to, že můžeme být prvními tvůrci, kteří vypustí zvukový balíček Glyph Composer do volné přírody. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme a uslyšíme, co naši fanoušci a uživatelé Nothing zremixují.“ Řekli členové Swedish House Mafia Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso.

Glyph Composer bude k dispozici pro oba chytré telefony Nothing od uvedení telefonu (2) na trh. Swedish House Mafia Glyph Ringtone a Glyph Sound Pack budou dostupné letos v létě.

Dnes nejčtenější

.