Zavřít reklamu

Londýnská technologická společnost Nothing spolupracuje s titány elektronické hudby Swedish House Mafia, kteří byli nominováni na cenu GRAMMY, a zpřístupňuje zvuky z jejich připravovaného alba široké veřejnosti. Tato první spolupráce svého druhu umožňuje fanouškům namíchat si zvuky Swedish House Mafia do svých vlastních vyzváněcích tónů pro chytré telefony prostřednictvím nového nástroje Glyph Composer společnosti Nothing.

Nový Glyph Composer umožňuje uživatelům telefonů Nothing Phone (2) a Phone (1) vytvářet vlastní vyzvánění Glyph Ringtone, tedy sekvenci zvuků a odpovídajících světel na zadní straně smartphonů Nothing. Jakmile uživatelé najdou svůj rytmus, mohou stisknout tlačítko nahrávání a vytvořit si vlastní vyzvánění Glyph Ringtone pomocí exkluzivního balíčku zvuků Swedish House Mafia Glyph Sound Pack sestaveného z nové hudby nebo jednoduše použít předvytvořené vyzvánění umělci.

Toto DJské seskupení patří mezi první příznivce společnosti Nothing a od jejího založení v roce 2020 jsou jejími investory. Naposledy představili svůj nový singl „See The Light“, který slouží zejména jako první vydání soundtracku k albu Formula 1 od EA Sports. Píseň debutovala na Velké ceně F1 v Monaku.

Dnes nejčtenější

.