Zavřít reklamu

Zítra, tedy 21. září, má Xiaomi v domovské Číně uvést na trh řadu Redmi Note 13 Pro. Na tajnosti ale příliš nehraje, respektive cíleně buduje určitý hype už jen proto, aby se v záplavě iPhonů 15 mluvilo i o něčem jiném. Takže tady to je, a to hned ve dvou variantách – Porcelain White a Midnight Black (varianta s koženkovými zády byla ukázána již dříve).

Nový smartphone bude mít 200MPx fotoaparát s OIS a „velkou clonou“. Redmi ostatně na čínské sociální síti Weibohrdě oznámilo, že Redmi Note 13 Pro+ bude vytvářet noční fotografie lepší než kdy dříve. Nechybí mu ani hodnocení IP68 proti vniknutí vody a prachu, a to i díky nové architektuře, která přináší přepracovaný rám telefonu.

Když se nicméně vrátíme k barvám, Porcelain White bude mít „keramické skleněné tělo“, jak uvádí oficiální profil Weibo, zatímco Midnight Black má být spíše „klasickou volbou“. Horní část je z průhledného skla, spodní je matná, a to i když je celý panel jen z jednoho kusu skla.

Akce s představením se bude konat v Číně, což znamená, že si na mezinárodní uvedení budeme muset ještě chvíli počkat. Dočkat bychom se měli také oznámení TWS nositelných zařízení Redmi Buds 5 s redukcí hluku 46 dB.

Dnes nejčtenější

.