Zavřít reklamu

Zatímco se Google připravuje na 4. října, kdy má světu oficiálně představit modely Pixel 8 a Pixel 8 Pro, unikají na internet obrázky jiného jeho telefonu. Konkrétně jde o odlehčený model vycházející ze stejné řady, a to Pixel 8a.

Fotografie sdílel leaker Abhishek Yadav v sociální síti X (Twitter). Zmiňuje také, že kódové označení nadcházejícího Pixelu 8a je Akita a očekává, že přijde s čipem Tensor G3, tedy stejným čipem, který bude pohánět oba modely Pixelů 8. Obrázky dále ukazují design Pixelu 8a, který má podle všeho více zaoblené rohy, a to zejména v porovnání s Pixelem 7a, který měl poměrně hranaté hrany. Design však skutečně vypadá jako ten nadcházející řady Pixelů 8, která má také značně zaoblené rohy.

Pokud jde o modrou barvu, je ta vidět už na Pixelu 7a a má se objevit i na Pixelu 8 Pro. Fotoaparát je duální i s přisvětlující LED, selfie kamera je v průstřelu nahoře uprostřed displeje a rámečky displeje poměrně rozměrné. K tomuto úniku jsme trochu skeptičtí, takže jej berte s rezervou už jen proto, že je skutečně docela brzy vidět funkční prototyp zařízení, který se objevuje takovou dobu před jeho představením (na Google I/O v květnu).

Dnes nejčtenější

.