Zavřít reklamu

Už 4. října, takže příští středu, představí Google světu nové smartphony Pixel 8 a Pixel 8 Pro spolu s Pixel Watch 2. generace a také TWS sluchátky Pixel Buds Pro. S tím, jak se tomuto datu blížíme, přichází neutuchající zástupy nových informací. Aktuálně s ohledem na předobjednávkové bonusy.

Podle poměrně spolehlivého leakera Rolanda Quandta, který tyto informace sdílel v rámci sociální sítě X, bude Google k předobjednávkám na nové Pixely 8 rozdávat skvělé dárky. Nepůjde totiž o nic jiného, než o další jeho novinky. Pokud si tedy předobjednáte Google Pixel 8 Pro, dostanete k němu zdarma Pixel Watch 2. Pokud si předobjednáte Google Pixel 8, dostanete Pixel Buds Pro. Má to háček? Samozřejmě.

Tyto bonusy jsou pravděpodobně platné jen pro domácí trh, tedy USA. I kdyby ne, u nás Google stejně oficiální zastoupení nemá a jeho produkty jsou zde pouze přeprodávány, takže tady s něčím podobným opravdu počítat nemůžeme. Jen připomeňme, že podobnou strategii dříve razil i Samsung. Nyní spíše spoléhá na výkupní bonusy starých zařízení a to, že zdarma navýší úložiště zařízení, tedy že za vyšší paměťovou variantu zaplatíte jako za tu nižší.

Dnes nejčtenější

.