Zavřít reklamu

Předpokládá se, že Xiaomi představí modely 14 a 14 Pro už 27. října. I když o tom společnost pořád mlčí, prozrazují to četné úniky informací. Ty nejnovější také ukazují, jak bude vypadat design Xiaomi 14 Pro. A je to skutečně něco.

Stejně jako Xiaomi 13 Pro bude i 14 Pro obsahovat displej se středovým průstřelem pro selfie kameru, podle zdroje bude ale menší, a to s 6,6“ úhlopříčkou namísto té 6,73“. Bude mít plochý kovový rám, ovládání hlasitosti a tlačítko zapnutí jsou na pravé straně telefonu, zatímco levá je bez jakýchkoli ovládacích prvků. Ve spodní části je port USB-C a slot pro SIM kartu, nechybí ani mikrofon a reproduktor, kdy je nahoře pravděpodobně ještě jeden.

Zdroj tvrdí, že Xiaomi 14 Pro bude mít tloušťku 8,7 mm, kdy v prostoru modulu fotoaparátů bude mít tloušťku 13,1 mm. Hmotnost známá není. Modul bude údajně obsahovat 4 fotoaparáty a další senzory. Už u iPhonů jsme ale viděli, jak se na jejich konto vtipkovalo s ohledem na podobu fotoaparátů. Zde to však jako sporák vypadá ještě více, čemuž napomáhají právě i čtyři objektivy. Není ale sporu o tom, že Xiaomi 14 Pro bude skutečně technologiemi narvané zařízení.

Dnes nejčtenější

.