Zavřít reklamu

Na dlouhé cesty autem je Android Auto jedním z těch nejlepších společníků. Po připojení mobilního zařízení systém svému uživateli automaticky naladí aplikace a muziku, díky které bude mít mnohem lepší zážitek z jízdy. V poslední době Google celkem často vydává nové aktualizaci, které opraví spoustu chyb nebo rozšíří staré funkce o nové. Ačkoliv se aktualizace dost často stahují na pozadí při používání mobilního zařízení, občas je nutné nainstalovat update ručně.

Android Auto je předinstalovaná funkce na téměř všech zařízeních s operačním systémem Android. Stejně jako u všech aplikací fungují aktualizace i zde stejně. Stačí přejít do aplikace Google Play a vyhledat aplikaci, u které chcete update provést (v tomto případě Android Auto). Taktéž by automobil měl řidiče po připojení mobilního telefonu vyzvat ke stažení nejnovější aktualizace. Pokud potřebujete aktualizaci stáhnout ručně, pokračujte podle jednoduchého návodu níže.

  1. Stiskněte „Obchod Google Play“
  2. Vyhledejte „Android Auto“
  3. Stiskněte „Android Auto“
  4. Pokud je dostupná nová aktualizace, stiskněte „Aktualizovat“ v zeleném rámečku uprostřed.

Pokud vás nebaví aktualizovat aplikace ručně, ale jste zvyklí na klasickou automatickou funkci, poté vstupuje do hry „trik“ s automatizací přímo v Obchodu Google Play.

  1. Stiskněte „Obchod Google Play“
  2. Vyhledejte „Android Auto“
  3. Stiskněte nabídku se třemi tečkami v horní části obrazovky
  4. Zaškrtněte „Povolit automatickou aktualizaci“

Automatické aktualizace může kdokoliv nastavit také obecně pro všechny aplikace pomocí krátkého návodu níže.

  1. Stiskněte „Obchod Google Play“
  2. Stiskněte obrázek Vašeho účtu vpravo nahoře
  3. Stiskněte „Nastavení“
  4. Stiskněte „Předvolby sítě“
  5. Stiskněte „Automaticky aktualizovat aplikace“
  6. Zvolte automatickou aktualizaci skrze „libovolnou síť“ nebo „pouze přes Wi-Fi“

Pokud zvolíte „pouze přes Wi-Fi“ ušetříte tím nadměrné využívání mobilních dat. Od této chvíle bude mobilní zařízení samo přijímat a instalovat aktualizace jednotlivých aplikací

 

Dnes nejčtenější

.