Давид | 19 об 7:2024
Якщо до кінця 2024 року чеська мова не буде додана до AI-перекладача, то проти Samsung буде подано колективний позов і, звичайно, повернення всієї фінансової суми за телефон. Чому Samsung продовжує брехати та плутати. 🤮🤮🤮
Ха-ха | 16 об 5:2025
Так, шшш шшш Samsung буде з тебе сміятися. Завантажити gemini і не скигли тут. Ніхто ніколи не казав, що стежка тут буде настільки поганою.
або увійти
Заповнюючи наведену вище інформацію, я підтверджую, що компанія TEXT FACTORY sro, зареєстрована в Брно, Durďákova 336/29, Černá Pole, поштовий індекс: 613 00, зареєстрована в регіональному суді в Брно, розділ C, файл 06157831, оброблятиме мої особисті дані, надані в реєстраційній формі, яку я заповнив, на підставі законного інтересу s TEXT FACTORY sro відповідно до ст. 100399 абзац 6 лист f) GDPR та для виконання юридичних зобов’язань (стаття 1(6)(c) GDPR) для наступних цілей: необхідність забезпечити авторизацію відвідувача веб-сайту, яким керує TEXT FACTORY sro, для активного внеску в опубліковані статті чи дискусійні форуми та здійснення прав TEXT FACTORY sro як рекламиminiмодератор цих дискусійних форумів. Більше інформаціїmacІнформацію про обробку персональних даних і права можна знайти в Уроки захисту персональних даних. весь текст