Zavřít reklamu

note3_iconSamsung Argentina nedávno neoficiálne informoval o nových farbách Samsung Galaxy Note 3. Informácie dnes však oficiálne potvrdil aj Samsung vo svojej tlačovej správe, kde zároveň spomenul dostupnosť modelov vo svete, pričom Čínu nové varianty zaplavia už tento mesiac.

Model, ktorého predaj odštartoval v septembri, prekvapí tromi novými farebnými kombináciami. Momentálne dostupné varianty Jet Black, Classic White a Blush Pink doplní kompletne červený Merlot Red a štandardná verzia Rose Gold pozostávajúca z bielej a čiernej varianty so sfarbenými zlatými hranami. K obom edíciám Rose Gold bude možné zaobstarať si aj príslušenstvo Galaxy Gear, ktoré taktiež prešlo farebným zladením a užívateľom v kombinácii s novými modelmi ponúkne naozaj pestré zážitky.

Biely variant Rose Gold spoločnosť sprístupnila od dnešného dňa zatiaľ len v Číne. Ostatné farby Samsung Galaxy Note 3 modelov by mali byť dostupné v závislosti od preferencií na trhu v danej krajine, pričom je možné, že niekde nebudú dostupné vôbec.merlot-red-note-3 rose-gold-black-note-3 rose-gold-white-note3 note-3-colours-f note-3-colours-b

 

Zdroj: Samsung

Dnes nejčtenější

.