Zavřít reklamu

Není to tak dlouho, co Samsung vydal jakýsi hybrid mezi Galaxy S4 a Galaxy Note 3 s názvem Samsung Galaxy J, který se ovšem nedostal dále než do Japonska (pozn. možná proto to J?). Ale v pozvánce na tiskovou konferenci pro Taiwanská média se objevil obrys velmi podobného zařízení, jako je právě Galaxy J, spolu s datem odhalení, to jest 9. prosince/decembra.

Z toho lze vyvodit, že Samsung plánuje vydat Galaxy J i jinde než v Japonsku, což je obrovská výjimka, dosud totiž většína zařízení vydávaných pro Japonsko zůstala v Japonsku a nikam jinam se nedostala. Vydání na Taiwanu je tedy unikát, který se stal zřejmě protože Samsung nebyl spokojen s prodaným počtem kusů Galaxy S4 v porovnání s jeho předpoklady. Nedá se vyloučit, že by se Galaxy J dostal později i do ostatních částí světa, ale to je v blízké budoucnosti nepravděpodobné.

Fakticky, Galaxy J je Galaxy Note 3 postrádající 5.7″ obrazovku a S pen. Jinak je nabušený 3 GB RAM, procesorem Snapdragon 800, 5″ 1080p Super-AMOLED displayem, 13 MPx fotoaparátem/kamerou, baterií s kapacitou 2600 mAh a 32 GB interní paměti spolu s microSD slotem. Zatím poběží na verzi Androidu 4.3 Jelly Bean.

*Zdroj: eprice.com

Dnes nejčtenější

.