Zavřít reklamu

Typické vojny medzi technologickými gigantmi spojené s nekonečnými súdnymi spormi jednoznačne spestria aj rok 2014. Novú vlnu výziev spúšťa aj Samsung, ktorý podľa predbežných predpovedí pracuje na koncepte vlastných okuliarov konkurujúcim Google Glass, čo by malo pánov z Google čiastočne znepokojiť. Očakávaný príchod Google Glass je totižto stále v nedohľadne, preto sa treba chopiť situácie a využiť nezabehnutý trh.

Podľa uznávaného analitika a blogera v tech priemysle, Eldara Murtazina, Samsung plánuje využiť „diery“ v trhu a svoju kampaň posunúť od hodiniek po ďalší level, pričom by sa kórejská spoločnosť mala zamerať na rozšírený obchod s okuliarmi. Bolo by však nesprávne obviňovať Samsung z až príliš podozdrivého inšpirovania sa spoločnosťou Google, keďže podľa odhadov by malo ísť očividne o vlastnú, nikým neprebratú verziu pomenovanú ako Samsung Gear Glass.

Murtazin nedávno na Twitteri odhadol aj dátum príchodu, ktorý predpokladá na obdobie apríl-máj, pričom produkt zavíta pod výrobným menom – Gear Glass. Plány Samsungu však nikto nevie na isto odhadnúť a je otázne, čo sa udeje začiatkom budúceho roka. Aprílu 2014 však patrí najväčšia pozornosť vrámci zahájenia predaja Galaxy S5.

google-glass

Dnes nejčtenější

.