Zavřít reklamu

Praha, 3. ledna 2014 – Společnost Samsung Electronics přináší nové zážitky vyznavačům sjezdového lyžování. S nejnovějšími inovacemi v oblasti osobního digitálního životního stylu –  GALAXY Note 3 a GALAXY Gear – se mohou setkat i v nejprestižnějších lyžařských střediscích jako je italská Cortiny d’Ampezzo, švýcarský Sv. Mořic a francouzské Val d’Isere.

V lednu budou moci návštěvníci těchto prestižních lyžařských středisek na svazích a v lyžařských vesnicích využívat služby Samsung GALAXY Studio Ski Resorts. Díky ní si mohou nechat předvést a zapůjčit přístroje GALAXY Note 3 a GALAXY Gear, a navíc tak fanoušci budou mít příležitost komunikovat se špičkovými sportovci při zahajovacích akcích a zasílat povzbudivé vzkazy svým oblíbeným členům týmu GALAXY.

GALAXY Studio Ski Resorts využívá nejmodernější mobilní technologie a poskytuje milovníkům zimních sportů možnost zažít svobodu, kterou nabízí kontakt s přáteli při provozování zimních sportů na horských svazích. Uživatelé mohou uskutečňovat hovory, číst textové zprávy, pořizovat fotografie a sdílet vzrušující okamžiky svého dne, aniž by museli sundat rukavice nebo odložit hůlky.

GALAXY Studio Ski Resorts nabídne v každém středisku celou řadu interaktivních zážitků spočívajících v propojení mobilních komunikací se zimními sporty, a to například:

  • Individuální instruktáž, jejímž cílem je předvést, jak lze GALAXY Note 3 a GALAXY Gear používat k plánování zimní dovolené nebo volnočasových aktivit prostřednictvím aplikací, které umožňují sledovat počasí v reálném čase, volit oblíbené akce, sdílet lokality, fotografie a videa s přáteli a mnoho dalších funkcí.
  • Program „GALAXY to Go“, který uživatelům umožňuje zapůjčit si zařízení na jeden den a vyzkoušet si obě technologie při pobytu v lyžařském středisku.
  • Simulace jízdy na snowboardu, která návštěvníkům umožňuje využít handsfree funkcí, jako jsou S Voice a handsfree volání, a zůstat tak na sjezdovce v bezpečném a efektivním spojení s přáteli.
  • Akce s vybranými členy týmu Samsung GALAXY, včetně úřadující mistryně světa v obřím slalomu Tessy Worleyové a paralympionika Vincenta Gauthier-Manuela, kteří budou ve francouzském Val d’Isere předvádět, jak při tréninku i v běžném životě používají GALAXY Note 3 a GALAXY Gear.
  • „Jsme rádi, že vyznavačům zimních sportů, kteří chtějí svůj čas na svazích využít co nejlépe i pro komunikaci s rodinou a přáteli, můžeme nabídnout tento jedinečný a poutavý zážitek,“ řekl Younghee Lee, výkonný viceprezident pro globální marketing divize IT & Mobile společnosti Samsung Electronics. „Služba GALAXY Studio Ski Resorts vám předvede, jak snadno dokáže kombinace přístrojů GALAXY Note 3 a GALAXY Gear začlenit digitální zážitky do každodenního života. Oba dva jsou nepostradatelnými digitálními společníky pro aktivní lidi, jelikož jim nabízejí bezproblémovou integraci a handsfree funkce, díky nimž je snazší a zábavnější zachytit důležité okamžiky a zůstat ve spojení s ostatním,“ doplnil Younghee Lee.

Dnes nejčtenější

.