Zavřít reklamu

Praha 27. ledna 2014 – Společnost Samsung Electronics Co., Ltd., přední světová společnost v oblasti digitálních médií a digitální konvergence, představila Samsung GALAXY NotePRO a řadu tabletů TabPRO pro evropský trh. Čtyři výkonná zařízení v sestavě Samsung GALAXY NotePro (12.2) a TabPRO (12.2, 10.1, 8.4) nově definují možná očekávání od tabletu.

 „Vytvořením produktů Samsung GALAXY NotePRO a sérií tabletů TabPRO vstupujeme do nového s ambicí upevnit vedoucí postavení na trhu s tablety,” řekl JK Shin, generální ředitel a prezident IT a mobilní divize společnosti Samsung Electronics. „Nová řada tabletů nabízí nejlepší kvalitu zobrazení propracovaný design, který získal mnohá ocenění. Samsung GALAXYNotePRO a TabPRO skutečně dokazují náš závazek poskytovat zákazníkům výjimečné a všestranné produkty, které obohacují jejich každodenní život,“ dodává Shin.

Série GALAXY NotePro a TabPRO přináší prvotřídní styl a vysoký výkon, mimořádný displej a odpovídající sadu funkcí. Aby tyto produkty uspokojily každého uživatele, kombinují křišťálově čistý displej WQXGA s rozlišením 4 megapixelů pro optimální zážitek ze sledování vlastních videí a fotografií, výkonné nástroje pro zvýšení produktivity a unikátní vlastnosti s předinstalovaným a zdarma stahovatelným obsahem.

Samsung GALAXYNotePRO a TabPRO – dechberoucí zážitek ze zobrazení

Samsung GALAXY NotePRO a TabPRO představují jako první na světě 12,2 palcový WQXGA Widescreen (16:10) displej, který nabízí křišťálově čisté rozlišení (2560×1600) a ideální platformu pro vytváření a prohlížení obsahu. Větší obrazovka dopřeje uživatelům úžasný zážitek ze sledování videí ve Full HD kvalitě a možnost prohlížet více informací najednou. Kromě špičkového displeje disponuje zařízení elegantním, tenkým a lehkým rámem a je samozřejmě snadno přenosný.

Funkce Content Home, která je optimalizovaná pro velký displej, umožňuje nejen pohodlné prohlížení obsahu, ale také možnost přizpůsobit vzhled GALAXY tabletu svým vlastním potřebám, aby měl uživatel nejčastěji používané aplikace vždy při ruce. Velká obrazovka srovnatelná s tradiční velikostí časopisu umožňuje zobrazení digitálních časopisů nebo e-knih v původním formátu.

Silný parťák v oblasti produktivity

Samsung GALAXY NotePRO a série tabletů TabPRO jsou vybaveny nástroji, které v uživatelích podporují jejich produktivitu, a to jak osobním, tak profesním životě.

Díky funkci Multi view je možné rozdělit obrazovku do čtyř různých oken a v každém z nich si spustit jinou aplikaci. Za použití S Penu je možné přetahovat obsah z jednoho okna do druhého. Virtuální klávesnice poskytuje dostatečný prostor pro pohodlné psaní a hmatová zpětná vazba dodává realističtější pocit při psaní.

Samsung GALAXY NotePRO je vybaven stylusem S Pen a uživatel má přístup k funkcím, jako jsou Akční poznámka, Album výstřižků, Psaní na obrazovku a S Finder. Kromě toho nová funkce Okno pera umožňuje uživatelům jednoduše nakreslit okno libovolné velikosti kdekoli na obrazovce a do tohoto okna okamžitě přenést aplikace, jako například kalkulačku nebo sledování videa přes YouTube.

TabPRO_8.4_1

Uživatelé mohou snadno díky funkci Remote PC sledovat či ovládat prostřednictvím svých GALAXY NotePro nebo TabPRO své domácí nebo kancelářské počítače a upravovat či ukládat do nich dokumenty na dálku.

V tabletech Samsung GALAXY NotePRO a TabPRO bude rovněž nainstalována platforma Cisco WebEx Meetings, nejlepší řešení webových konferencí na trhu, které umožňuje být ve spojení s kýmkoliv a kdekoliv. Vůbec poprvé v historii je na tabletech s operačním systémem Android díky funkci e-Meeting při konferenci možné sdílet obsah na jejich obrazovce, aniž by bylo potřeba být napojen na centrální server či síť.

Prémiový obsah zdarma

Majítelé Samsung GALAXY NotePRO a TabPRO získají bonus v hodnotě přibližně 700 dolarů v podobě předplatného novin, časopisů či prémiových služeb a aplikací jako jsou Bitcasa, Bloomberg Businessweek+, Blurb, Cisco WebEx Meetings, Dropbox, Easilydo Pro for Tablet, Evernote, Hancom Office for Android PC, LinkedIn, LIVESPORT.TV, NY Times for Android, Oxford Advanced Learner’s A-Z a Sketchbook For GALAXY (obsah se může lišit dle jednotlivých regionů).

Mimo to se majitelé mohou těšit i na nabídku lokálního obsahu určeného pro uživatele z České republiky a Slovenska. Dostupnost konkrétního obsahu bude potvrzena při uvedení přístrojů na domácí trh.

Možnosti připojení Samsung GALAXY NotePRO a TabPRO: pouze WiFi, Wi-Fi a 3G nebo Wi-Fi a LTE. Uživatelé si mohou vybrat mezi 12,2palcovým GALAXY NotePRO, který je dodáván se stylusem S Pen nebo sérií GALAXY TabPRO s velikostmi 12,2, 10.1 a 8,4 palce bez S Penu.

K Samsung GALAXY NotePRO bude možnost dokoupit následující příslušenství: různé knižní obaly, USB rozbočovač LAN, Universal BT klávesnice a S Action Mouse – bezdrátová myš na ovládání GALAXY NotePRO.

Samsung GALAXY NotePRO a série tabletů TabPRO bude na českém trhu dostupná v polovině března.

Dnes nejčtenější

.