Zavřít reklamu

Holandský portál AndroidPlanet.nl dnes priniesol rozhovor so šéfom produktového tímu Samsungu pre Európu, Lukeom Mansfieldom. Mansfield, ktorý v spoločnosti figuruje už niekoľko rokov, prijal žiadosť o rozhovor a poskytol tak množstvo zaujímavých informácií, o ktorých sme zatiaľ nemuseli tušiť. Spoločnosť napríklad robí prieskumy trhu v Nemecku, Francúzsku a v ďalších Európskych krajinách, aby zistila dopyt po produktoch a prispôsobila tomu svoj sortiment. To je zároveň aj dôvod, prečo sa niektoré telefóny predávajú len v niektorých krajinách.

Spoločnosť si však zo svojich prieskumov berie viacero poznatkov a tak sa snaží vyriešiť všetky problémy, ktoré trápia jeho telefóny. Jedným z nich je aj výdrž batérie. Práve preto Samsung vyvinul svoju technológiu Ultra Power Saving Mode, ktorý zníži energetickú spotrebu Galaxy S5 na absolútne minimum. Telefón začne zobrazovať len čierne a biele farby a umožní vykonávať len základné funkcie, aby navýšil výdrž batérie telefónu tak, ako to je len možné. Zároveň zareagovala na sťažnosti podaktorých užívateľov a zabezpečila svoju tohtoročnú vlajkovú loď vodotesnosťou, vďaka čomu už zrejme nie je nutné, aby Samsung vydal model S5 Active.

Čo však zrejme zaujíma množstvo ľudí, je kompatibilita hodiniek Samsung Gear 2 so smartfónmi. Okrem toho, že Samsung Gear 2 budú kompatibilné s desiatkami telefónov od Samsungu, sa špekulovalo, že Gear 2 budú podporovať aj mnohé ďalšie telefóny od iných výrobcov. Lenže aká je skutočnosť? Luke Mansfield tvrdí, že ešte o takýchto plánoch nevie, ale verí, že sa tak v budúcnosti stane. To by zároveň znamenalo, že Samsung uvoľní aplikáciu Gear Manager do obchodu Google Play a začne ju ponúkať aj pre telefóny od LG, HTC a ďalšie.

*Zdroj: www.androidplanet.nl

Dnes nejčtenější

.