Zavřít reklamu

galaxy-fUž niekoľko mesiacov pred predstavením Samsung Galaxy S5 sa objavovali zmienky, že spoločnosť ho predstaví hneď v dvoch verziách. Okrem klasického, plastového Galaxy S5 mala spoločnosť údajne predstaviť prémiový model „F“ alebo „Prime“, ktorý by ponúkol kovové telo a špičkový hardvér. No nakoniec Samsung predstavil iba jeden model a vyvolal tak vlnu otázok, kam sa tento Premium model podel.

Viceprezident mobilnej divízie Samsung potvrdil, že spoločnosť síce pripravuje sériu prémiových telefónov, no žiadny z nich nebude vychádzať zo Samsungu Galaxy S5. Všeobecne sa pritom očakáva, že séria týchto zariadení sa bude volať Galaxy F, aj keď Amazon v minulosti spomenul názov Galaxy S5 Prime.

Viceprezident spoločnosti Samsung Electronics ďalej potvrdil, že spoločnosť predstaví nový Galaxy Note 4 na jeseň / podzim tohto roku. Galaxy Note 4 však nebude patriť k prémiovým zariadeniam a bude sa jednať jednoducho o nástupcu Note 3. Zároveň to bude nová vlajková loď Samsungu na poli phabletov, čiže telefónov s veľkým displejom.

1394280612_samsung-galaxy-f-concept-by-ivo-mari1

*Zdroj: KBench.com

Dnes nejčtenější

.