Zavřít reklamu

galaxy-tab-4Samsung 1. apríla/dubna predstavil novú sériu Galaxy Tab 4, no nepovedal, koľko budú tieto tablety stáť a kedy sa začnú predávať. Holandský predajca TabletCenter.nl však už zaradil tablety do svojej ponuky a odhalil, že sa Samsung Galaxy Tab 4 bude predávať za celkom prívetivú cenu. Cena je podľa niektorých opodstatnená tým, že tieto tablety ponúkajú hardvér strednej triedy a nie high-end.

Za koľko sa teda môže začať predávať séria Galaxy Tab4? Samsung Galaxy Tab4 7.0 sa začne predávať už za 199€ vo WiFi verzii, teda za cenu okolo 5 460,- Kč. Tablet sa však má objaviť aj vo verzii WiFi + LTE, no jej cena zatiaľ nie je známa. Pokiaľ zatúžite po väčšom displeji, potom je vhodné zainvestovať do Samsung Galaxy Tab4 8.0″. Model s 8-palcovým displejom sa začína predávať už za 269€ alebo za 7 380,- Kč vo WiFi verzii. Verzia WiFi + LTE sa predáva za 389€ alebo za 10 670,- Kč.

No a nakoniec je k dispozícii 10.1-palcová verzia. Najväčší zo série Galaxy Tab4 sa začne predávať už za 349€ vo verzii WiFi, čo znamená približne 9 570,- Kč. Pokiaľ zatúžite po verzii s podporou LTE sietí, budete si za ňu musieť priplatiť. Jej cena je totiž stanovená na 469€, respektíve 12 870,- Kč. Vzhľadom k tomu, že všetky tablety budú dostupné v EÚ, očakávame rovnaké ceny tabletov aj na Slovensku. O cene nových tabletov Galaxy Tab4 na Slovensku vás však budeme informovať hneď, ako získame ďalšie informácie.

galaxy-tab-4-8.0

*Zdroj: TabletCenter.nl

Dnes nejčtenější

.