Zavřít reklamu

Samsung Gear 2Praha 7. května 2014 – Společnost Samsung Electronics pořádá celosvětovou soutěž ve vývoji aplikací pro chytré hodinky Gear 2 s názvem Samsung Gear App Challenge. Chce tak oživit trh s aplikacemi určenými pro nositelná zařízení. Od představení Samsung Gear 2 veřejnosti v únoru 2014 nabízí Samsung vývojářům zdarma softwarový vývojářský balíček SDK založený na platformě Tizen, určený pro toto nositelné zařízení. Vývojáři mohou do soutěže přihlásit své aplikace vyvinuté pomocí SDK od 8. května 2014.

Ceny pro výherce dosahují 1,25 milionů dolarů, včetně 100 000 dolarů v hotovosti za první místo.

Od roku 2012 je soutěž již třetí v řadě klání s názvem Samsung Smart App Challenge a je součástí dlouhodobého plánu společnosti, jak rozvinout ekosystém aplikací nositelných zařízení.

„Smyslem této akce je posílení ekosystému aplikací pro nedávno představený Samsung Gear 2. Samsung bude i nadále hrát klíčovou roli na trhu nositelných zařízení prostřednictvím široké škály SDK pro vývoj aplikací,“ řekl Won-Pyo Hong, prezident Samsung Electronics Media Solution Center.

Kromě soutěže Samsung Gear App Challenge plánuje Samsung uspořádat různé akce po celém světě, aby pomohla vývojářům lépe pochopit SDK pro Samsung Gear 2. Zástupci společnosti se setkají s vývojáři po celém světě v rámci akcí Samsung Gear Hackathon a Developer Day.

Více informací o vývoji aplikací pro zařízení Gear a o souvisejících akcích naleznete na stránce pro vývojáře Samsung Developer Site: http://developer.samsung.com/wearables/

samsung gear

Dnes nejčtenější

.