Zavřít reklamu

Samsung Galaxy Tab S Simple CoverPraha 13. června 2014 – Společnost Samsung Electronics Co., Ltd., představuje sadu příslušenství pro tablet GALAXY Tab S. Každý doplněk byl navržen v souladu s elegantním a moderním designem tabletu. Příslušenství tak využívá a rozšiřuje přednosti GALAXY Tab S, aby jej spotřebitelé mohli vychutnat zcela bez starostí.

Zákazníci budou mít na výběr z několika elegantních pouzder. Například polohovací pouzdro Book Cover se přizpůsobí třem různým úhlům pohledu, takže umožňuje zaujmout co nejpohodlnější pozici při sledování videa, čtení nebo psaní. Pro uživatele, kteří hledají stejnou ochranu zařízení jako v případě pouzdra Book Cover, ale chtějí štíhlejší provedení, nabízí Samsung pouzdro Simple Cover, které tabletu perfektně padne a je lehké.

K posílení funkčnosti a produktivity GALAXY Tab S přispívá také pouzdro s Bluetooth klávesnicí. Je speciálně navržená, aby poskytovala stejné možnosti jako klávesnici notebooku. Současně je více intuitivní a optimalizovaná pro uživatele zařízení GALAXY z hlediska funkcí i tvaru.

Pouzdra a příslušenství Bluetooth budou k dispozici pro GALAXY Tab S ve velikosti 10,5 i 8,4 palce současně s jejich uvedením na trh.

Hudební zážitek s GALAXY Tab S umocní jedinečné audio produkty Samsung Level. V návaznosti na historii špičkových mobilních produktů značky Samsung obsahuje série Level širokou škálu audio příslušenství, které se vyznačuje přirozeným zvukem, nadstandardním pohodlím, přenositelností a moderním vzhledem. Poskytuje tak uživatelům GALAXY Tab S ten nejlepší možný zvukový zážitek.

Samsung Galaxy Tab S Bluetooth Keyboard

Pouzdro Book Cover

Elegantní pouzdro vytvořené na míru GALAXY Tab S se k tabletu připojí bez problémů pomocí „Simple Clicker“ – metody kliknutí a zamknutí od společnosti Samsung. Tablet tak zůstává v bezpečí a pouzdro mu skvěle padne, aniž by jej rozšiřovalo. Skládací pouzdro je lehké a má matný povrch s jemným stehováním, takže dokonale doplňuje design GALAXY Tab S. Vyznačuje se také měkkou texturou pro maximální pohodlí při držení v ruce.

Pouzdro lze nastavit do tří univerzálních poloh: Viewing Mode pro optimální zážitek při sledování videa; nový Touch Mode zajišťuje ideální úhel při používání GALAXY Tab S na rovném povrchu; a Typing Mode naklání displeje tak, že usnadňuje uživatelům psaní. Funkce automatického zapnutí / vypnutí umožňuje přístroj aktivovat či vypnout pouhým otevřením pouzdra.

Technické specifikace

Režimy sledování

Tři režimy s magnetickou stabilizací:

– Viewing Mode

– Touch Mode

– Typing Mode

Vlastnosti

Automatické zapnutí / vypnutí ovládá automaticky displej při odkrytí a zakrytí pouzdra

Ergonomický design se stehy

Jednoduchý a snadný způsob připojení tabletu pomocí Simple Clickers

Barvy

bílá, bronzová, červená, modrá, černá, slonová kost

Samsung Galaxy Tab S

Pouzdro Simple Cover

Pro uživatele, kteří hledají stejné ochranné vlastnosti pouzdra Book Cover, ale ve štíhlejším provedení, vytvořil Samsung Simple Cover. Toto elegantní ochranné pouzdro se snadno přichytí k zadní části tabletu GALAXY Tab S. Pro zajištění maximálního pohodlí vyrobeno z měkčeného materiálu. Funkce automatického zapnutí/vypnutí umožňuje přístroj aktivovat či vypnout pouhým otevřením pouzdra.

Technické specifikace

Vlastnosti

Automatické zapnutí / vypnutí ovládá automaticky displej při odkrytí a zakrytí pouzdra

Ergonomický design se stehy

Jednoduchý a snadný způsob připojení tabletu pomocí Simple Clickers

Barvy

bílá, bronzová, červená, modrá, černá

Samsung Galaxy Tab S Simple Cover

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí

Bluetooth klávesnice posouvá funkčnost GALAXY Tab S na vyšší úroveň. Je navržená speciálně pro 10,5palcový model a vyrobená z identických materiálů, takže zaručuje bezproblémové spárování z hlediska vlastností i vzhledu. Bluetooth klávesnice pro GALAXY Tab S má stejné uspořádání jako klávesnice notebooku, což uživatelům umožňuje intuitivní a optimalizované ovládání. Navíc je vybavená specifickými klávesami, které snadno a rychle aktivují funkce, jako jsou Multi Window, S Finder nebo Screen Capture. Klávesnice má ultratenký, ergonomický design a díky dobíjecí baterii je přenositelná. Uživatelé tak budou moci s Bluetooth klávesnicí zvýšit svou produktivitu při psaní a současně získají přesnější kontrolu při hraní her.

Technické specifikace

Kompatibilita

Speciálně vytvořeno pro GALAXY Tab S (10.5 a 8.4)

 

Vlastnosti

Technologie Bluetooth 3.0

– spínač Power Slide

– tlačítko pro spárování Bluetooth

Android Hot Keys

– více oken, snímání obrazovky atd.

Ergonomický design

– Perforovaný design, patent uzamčení Clip Hinge

– 80/81 kláves (nůžkový typ)

– Rozteč kláves 16,01 mm, hloubka stisku 1,5 mm

Dobíjecí Lithium-polymerová baterie (200 mAh)

Rozměry

248,8 x 191,9 x 7,5 mm (TBD), 340g (TBD)

Barvy

bronzová

bílá

Samsung Galaxy Tab S

 

Série Samsung Level

Žádný špičkový vizuální zážitek není kompletní bez špičkového zvuku, který přivádí obraz k životu. A právě to nabízí série Samsung Level díky široké škále prémiových audio produktů:

  • Level Over: Sluchátka překrývající celé ucho jsou vlajkovou lodí audio produktů značky Samsung. Zprostředkovávají vynikající HD zvuk a vyznačují se pohodlným ergonomickým designem, dotykovými ovládacími prvky a bezdrátovým propojením přes Bluetooth. Padesátimilimetrový reproduktor Dynamic Driver vyrobený z neodymu zajišťuje hlubší a přirozenější zvuk. Sluchátka Level Over využívají hybridní typ aktivního rušení šumu, a to jak uvnitř sluchátek, tak s mikrofonem na vnější straně, který blokované zvuky snímá. Uživatelé si tak mohou vychutnat křišťálově jasnou hudbu.
  • Level On: Kombinují kompaktní styl s pohodlím a zvukem. Jsou navržené tak, aby poskytovaly přirozený a čistý zvuk. Pomocí 40mm dvojvrstvé membrány pružně tlumí proudění vzduchu.
  • Level In: Poskytují plný zvuk pomocí výkonného třípásmového reproduktoru. Umožňují vychutnat si bohatý zvuk, který přirozeně obsáhne všechny nízké, střední a vysoké tóny s jasným oddělením okolního zvuku.

Samsung Level Over – technické specifikace

Zvuk

50mm membrána z bio celulózy s neodymovým magnetem

Aktivní potlačení hluku

Bluetooth

BT 3.0 / apt-X, SBC

Vzhled

Náušník s elastickou pěnovou výplní

Hladký povrch podobný kůži na hlavovém mostu

Rozhraní

Smart Touch Control / 3,5 mm jack

Vlastnosti

S Voice

Bluetooth

2mic redukce hluku / Potlačení ozvěny

Mluvení (Poslouchání) / Režim Standby při zapnutém ANC: 15 hod / 30 hod

Mluvení (Poslouchání) / Režim Standby při vypnutém ANC: 30 hod / 200 hod

Součásti balení

Prémiový obal pro přenášení / kabel Micro USB

Odnímatelný audio kabel s mikrofonem a dálkovým ovladačem

Přípojný adaptér (do letadla)

Rozměry

175 x 190 x 78 mm, 350 g

Samsung Level On – technické specifikace

Zvuk

40mm dvojvrstvá membrána

Vzhled

Pohodlné náušníky a hlavový most

Rozhraní

3,5 mm jack

Vlastnosti

S Voice

Součásti balení

Prémiový obal pro přenášení

Odnímatelný audio kabel s mikrofonem a dálkovým ovladačem

Rozměry

161,75 x 181,4 x 70,4 mm, 209,8 g

Samsung Level In – technické specifikace

Zvuk

Třípásmový reproduktorový systém

– 2 Balanced Armatures (zvuk HD pro výšky a střední tóny)

– 1 dynamický reproduktor (hluboké basy)

Rozhraní

3,5 mm jack

Vlastnosti

S Voice

Součásti balení

Prémiový obal pro přenášení

4 silikonové násadky, 3 násadky z paměťové pěny

Váha

15,7 g

Dnes nejčtenější

.