Zavřít reklamu

Samsung BD-H8900Praha, 23. června 2014 – Samsung, přední výrobce a oceňovaný inovátor spotřební elektroniky a domácích spotřebičů, rozšířila svou nabídku o novou generaci přehrávačů Blu-ray s UHD upscalingem. Tato inovativní technologie převádí běžné rozlišení na úroveň rozlišení UHD, čímž zajišťuje téměř dokonalou kvalitu sledovaného obsahu, a to i v případě, že daný obsah ze zdroje UHD nepochází.

„I když nemáte doma Smart TV, můžete s novými Blu-ray přehrávači využívat všechny chytré funkce. Od modelu BD-H6500 výše v nich totiž nechybí funkce Smart Hub, která vám zpřístupní velké množství internetového obsahu a skvělých aplikací na jakékoliv televizi,“ říká Stanislav Špelda, produktový manažer AV/TV společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodává: „O snadné připojení k internetu se postará vestavěná Wi-Fi.“

S Blu-ray přehrávači rovněž získají uživatelé okamžité a bezproblémové propojení se všemi multimédii. Podporují totiž připojení externího pevného disku a paměťového zařízení pomocí konektoru USB.

Nové Blu-ray přehrávače si tradičně poradí s přečtením velkého množství kodeků a formátů, díky čemuž může divák přistupovat k mnohem širší nabídce videí, hudby a obrázků. Zážitek pak ještě umocní technologie Full HD 3D, která má funkci automatického nastavení kontrastu. Minimalizuje také počet vrstev obrazu a maximalizuje rychlost odezvy, a lze tak moci sledovat plynulejší a ostřejší obraz.

Převod na rozlišení UHD najdou zájemci ve dvou modelech. Jednoduchý a uživatelsky příjemný i pro ty, kteří s přehrávači teprve začínají, je model BD-H6500. Ten samozřejmě přináší i Smart funkce a bezdrátové připojení k internetu.

Nejnáročnější uživatele potom potěší model BD-H8900 s 1TB HDD, který nejenže poskytne Smart funkce, ale umožňuje nahrávat oblíbené pořady a seriály na pevný disk díky unikátní kombinaci tunerů pro pozemní i kabelové televizní vysílání (DVB-T a DVB-C). Blu-ray přehrávač tak slouží zároveň i jako PVR s duálním nahráváním.

Samsung BD-H8900

Dnes nejčtenější

.